Partnerkapcsolati központ segíti a közös értékteremtést az ABB ügyfelei számára

Az ABB Electrification új, dinamikus, online platformot indított, ahol ügyfelei közvetlen kapcsolatba léphetnek kulcsfontosságú szakemberekkel, például rendszer integrátorokkal, illetve közvetlenül hozzáférhetnek az ABB Ability digitális megoldásaihoz és szolgáltatásaihoz. 

A Connect Partner Hub partnerkapcsolati központ a népszerű mobil alkalmazásban már elérhető ABB Connect eszközökre épül, amelyeket 2017-es megjelenésük óta sok százezren töltöttek le. Az ABB Connect az ügyfelek széles köre szemében az első számú mobiltelefonon és táblagépen használt alkalmazás, amelyen elérhetik az ABB Electrification portfólióját.

 

A platform indításával kapcsolatban, Andrea Temporiti, az ABB Electrification digitális üzletágának vezetője azt mondta, hogy „a Connect Partner Hub jóval több, mint egy információcserére szolgáló platform. Ez egy, a vállalat teljes környezetét magában foglaló rendszer, ahol létre lehet hozni a digitális együttműködés és kommunikáció olyan alkotó közösségét, amely egyszerre teremt értéket az ABB és ügyfelei számára. Most lesz egy hely a partnereink számára, ahol ötleteket vitathatnak meg és felhasználhatják más szakemberek tudását integrált megoldások és megnövelt értékű szolgáltatások tervezésére, értékesítésére, szállítására és üzemeltetésére.”

 

 

A Connect Partner Hub ‘Projekt’ funkciójával a felhasználók valós időben tervezhetnek és alkothatnak, illetve együttműködhetnek a világ bármely pontjáról olyan eszközök segítségével, mint a DocWeb egyvonalas rajz tervező program, vagy több már létező eszköz, például az e-Configure.

 

Az ’Idea Tank’ menüpontban a felhasználók közvetlenül az ABB termékmenedzserekkel oszthatják meg ötleteiket és kaphatnak visszajelzést. 

 

A Connect Partner Hub leegyszerűsíti az ABB termékek és megoldások keresését, konfigurálását, megvásárlását és telepítését, illetve a partnerek pontos igényei és tevékenysége alapján személyre szabott és zavartalan élményt nyújt. 

 

Az ABB Connect Partner Hub idővel tovább fog fejlődni, ahogy további eszközök és szolgáltatások kerülnek fel a palettára. Az ‘Idea Tank’ menüpont tartalmaz egy visszacsatolási funkciót is, amely arra kéri a felhasználókat, hogy adjanak ötleteket, tegyenek javaslatokat magának a platformnak a javítására. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció