Kihirdett√©k a 2019-es Az √Čv Honlapja p√°ly√°zat d√≠jazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

A díjátadóra 2019. november 27-én az Extra Budapest színpadán került sor. Varga István László, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István, zsŇĪrielnök ünnepélyes keretek között hirdették ki az 2019. év nyerteseit.

 

„Az idei termés rendkívül gazdag lett. Pályázóink mindegyike komolyan vette az okos eszközök elterjedését és már eleve mobilra tervezett honlapokkal startolt. VezetŇĎ nemzetközi és hazai digitális marketing szakemberek egyöntetŇĪ véleménye, hogy az elsŇĎ három legfontosabb marketing eszköz egyike a honlap. Ez a trend várhatóan a jövŇĎben sem változik. A hazai specializált digitális ügynökségek és webfejlesztŇĎ csapatok elŇĎretörése már évek óta tart. Ennek eredményeképpen számos kimagasló és szakmailag igényes pályázatot díjazhatott a szakmai zsŇĪri! ” - mondta Varga István, a pályázat alapítója.

 

 

A pályázatra egyébként a legtöbb nevezés a Szolgáltatás (25), az E-kereskedelem (20), illetve Az Év applikációja (15) kategóriába érkezett. Emellett számos kiváló megoldás született például Márkasite kategóriában is.

 

Az estrŇĎl díjjal térhetett haza többek között a Pregprogram, a Praktiker mobil applikáció, a Halott Pénz weboldala, az Nr.8. Restaurant & Beer, de elismerést kapott Miskolc Megyei Jogú Város honlapja, a Bár Show, a Kreatív Kedd, a Halott Pénz oldalai mellett az Országos Bírósági Hivatal, a Pénzügyminisztérium okosan a pénzzel oldala, valamint a Kék-sárga kárbejelentŇĎt kiváltó E-kárbejelentŇĎ alkalmazás, a MŇĪvészetek Háza Veszprém, a Small Friday és a Sportoljma weboldala is.

 

2019 Az Év Honlapja Abszolút gyŇĎztese a Mateking.hu lett.

 

A Közönség díjat több mint 5960 szavazattal az xEmblémázás.hu weboldal nyerte. Az Internet Kultúra FŇĎvárosa díjat pedig ismét, immáron negyedik alkalommal Debrecen városa tudhatja magáénak!

 

 

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

A díjazottak teljes listája az alábbi linken érhetŇĎ el:

https://www.azevhonlapja.hu/dijazottak/dijat-nyert-weboldalak-2019

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció