A j√∂vŇĎ hotelszob√°i m√°r most el√©rhetŇĎk

Személyre szabott kényelem, javuló mŇĪködési és energiahatékonyság, a jövŇĎbeli digitális fejlesztések támogatása – többek között ezt kínálja a szálloda- és társasház-tulajdonosoknak a Schneider Electric új megoldása. A Connected Room Solution lehetŇĎvé teszi a rendszerintegrátorok számára projektkapacitásaik növelését úgy, hogy közben az áraik is versenyképesek maradnak. 

Az internet térhódításával és a gyors digitalizációval egyre nagyobb az igény a zökkenŇĎmentes digitális élményre a társasházak lakói és a szállodák vendégei körében. Ezzel párhuzamosan a klímavédelem jegyében felértékelŇĎdnek az olyan, energiafogyasztást csökkentŇĎ és az energiahatékonyságot javító megoldások, amelyek egyúttal képesek biztosítani azt is, hogy az ingatlantulajdonosok is megkapják az elvárt nyereséget. A Schneider Electric október elején, az Innovation Summit Barcelona rendezvényen mutatta be a Connected Room Solution rendszert, ami képes egyszerre támogatni ezeket az igényeket. 

 

Az IoT-alapú (internet of things – dolgok internete), moduláris megoldás részét képezi egy intelligens szobavezérlŇĎ rendszer, amivel a fŇĪtés, a szellŇĎztetés, a légkondicionálás, a világítás, a redŇĎnyök és az ajtók vezérlése mellett a modern helyiség-érzékelŇĎk kontrollja is megvalósítható. A Connected Room Solution nyílt architektúrájának köszönhetŇĎen különféle jelenlegi és jövŇĎbeli protokollokkal, eszközökkel és alkalmazásokkal is képes együttmŇĪködni.

 

 

„Az intelligens épületek és szállodák sokkal többrŇĎl szólnak, mint a mŇĪködési és az energiahatékonyság. Napjainkban az épület- és szállodatulajdonosoknak úgy kell elérniük ezeket a célokat, hogy közben jobb élményt nyújtanak bérlŇĎik, vendégeik és lakóik számára. Életünk nagy részét épületekben töltjük, és mi küldetésünknek érezzük, hogy a lehetŇĎ legjobban teljen ez az idŇĎ” - hangsúlyozta Manish Kumar, a Schneider Electric Digital Buildings üzletágért felelŇĎs alelnöke. 

 

A társaság új megoldása segít az épülettulajdonosoknak és a szálloda üzemeltetŇĎknek, hogy személyre szabott kényelmet, valamint megnövelt mŇĪködési és energiahatékonyságot biztosító, vonzó helyiségeket alakítsanak ki. A Schneider Electric rendszere révén jövŇĎtálló épületek és szállodák hozhatók létre, amelyek fenntartói könnyen tudnak alkalmazkodni a bérlŇĎk vagy éppen a szállóvendégek változó igényeihez. 

 

A Connected Room Solution teret ad olyan hasznos, IoT-alapú megoldások kialakításához, mint a például az automatizált hibaérzékelés és -diagnosztika, a térkihasználtság felmérése, a navigáció, további infrastruktúrafejlesztés nélkül.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció