A vide√≥z√°s szabads√°g√°t hozz√°k el a Vodafone √ļj Red tarifacsomagjai

Májustól ismét szintet lépnek a Vodafone Red díjcsomagjai a korlátlanságban, és a mobilinternetezés újabb dimenzióját nyitják meg az elŇĎfizetŇĎk elŇĎtt. A Red tarifák eddig is élen jártak az újításokkal és az elŇĎfizetŇĎi szabadság kiterjesztésével, most pedig elhozzák a videózás szabadságának élményét, mely az új Red Live tarifával már havi 9 990 forinttól elérhetŇĎ.

Magyarországon a Vodafone vezette be elsŇĎként a korlátlan hívást és korlátlan SMS-küldést lehetŇĎvé tevŇĎ lakossági csomagokat, majd szintén elsŇĎként tett hatalmas lépéseket az EU-s roaming korlátok lebontásával. 2018 áprilisában pedig az új Red díjcsomagokkal a hazai piacon egyedülálló módon a Vodafone kínált elŇĎször korlátlan nemzetközi hívást belföldrŇĎl EU-s számokra. 

 

Májustól az új Red tarifák a gondtalan videózás élményét hozzák el az elŇĎfizetŇĎknek. Ez azt jelenti, hogy a Facebook, az Instagram, a Twitter, a Snapchat és a Pinterest alkalmazások tartalmai mellett mostantól a YouTube, a Netflix, az HBO Go, az Amazon Video és a Da Vinci Kids applikációk belföldön és az EU-ban történŇĎ használata sem fogyasztja az ügyfél adatkeretét. Ezek az alkalmazások a tarifába foglalt Social és Video Pass-oknak köszönhetŇĎen egészen addig gondtalanul használhatók, amíg az elŇĎfizetŇĎnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret a rendelkezésére áll.

 

Az új tarifák bevezetését támasztja alá a Vodafone megbízásából készített felmérés* is, amely szerint a 16-37 éves hazai internetezŇĎk 52%-a hetente néz online videós tartalmakat. A kutatásból kiderül az is, hogy korlátlan adatmennyiség esetén 46%-uk online filmek, videók nézésére használná a mobilinternetét, sŇĎt a közösségi oldalak tartalomfogyasztását tekintve is a harmadik legnépszerŇĪbb tevékenység a videónézés.

 

„Ügyfeleink átlagosan 20 percet videóznak naponta. Ennek jelentŇĎsebb részét Wi-Fi-n teszik most, hiszen tudják, hogy a videó az egyik legnagyobb adatfogyasztó. Az, hogy a videós tartalmak népszerŇĪsége exponenciálisan nŇĎ, még tovább növeli a mobiladatéhséget, és hozzájárul a felhasználói szokások változásához is – mondta el Carra Anita, a Vodafone Magyarország lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese. – A Vodafone lépést tart ezzel a tendenciával és ennek jegyében alakítottuk ki az új Vodafone Red Live és Live+ díjcsomagokat, amelyekkel az elŇĎfizetŇĎk megtapasztalhatják, milyen igazán szabadon, Wi-Fi kapcsolat nélkül, útközben, mégis aggodalommentesen online videókat nézni.”

 

Az új tarifák közül a Red Live és a Red Live+ tarifák elŇĎfizetŇĎi egyaránt élvezhetik majd a mobil videózás szabadságát. A Red Live tarifa 9 990 forintos havidíj mellett 5GB, a Red Live+ pedig 12 990 forintos havidíjért 10GB itthon és az EU-ban utazási célra felhasználható adatot kínál.  

 

A Vodafone új tarifa portfóliójában ezentúl a három Red tarifa mellett négy Go díjcsomag érhetŇĎ el. A Go Talk tarifa 7 990 forintos havidíjért korlátlan hívást, SMS-t és MMS-t biztosít belföldön és az EU-ból magyar és EU-s normál díjas számokra, 1GB felhasználható mobiladattal, valamint Social és Connect Pass szolgáltatással. A Go Net díjcsomag pedig 15GB-nyi adatkeretet kínál Social Pass szolgáltatással, valamint belföldön és az EU-ból magyar és EU-s normál díjas számokra 100 perccel vagy SMS -sel, szintén 7 990 Ft-os havidíj mellett. 

 

Az említett havidíjak készülékvásárlás nélkül e-Pack-kel 1 évre, készülékvásárlással pedig e-Pack-kel 2 évre érvényesek. A további Go díjcsomagokról és az új Red tarifákról az alábbi oldalakon található bŇĎvebb információ:

https://www.vodafone.hu/mobiltarifak/red

https://www.vodafone.hu/mobiltarifak/go

 

__________

* Vodafone Magyarország és az NRC közös kutatása: Digitális identitás vs. valóság (2017. szeptember)

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció