A Fujitsu k√∂zvetlen√ľl el√©rhetŇĎv√© teszi a felhŇĎszolg√°ltat√°sokat az √ľgyfelek k√∂rnyezet√©ben

A PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack integrált rendszerrel a Fujitsu ügyfelei akár a telephelyükön futó feladatoknál élvezhetik a számítási felhŇĎ reagálókészség, költségszabályozás és gyors ütemŇĪ innováció terén nyújtott elŇĎnyeit. A PRIMEFLEX integrált rendszerek portfóliójának mától elérhetŇĎ, legújabb tagja segítségével egyszerŇĪen hozhatnak létre robusztus, mégis rugalmas hibrid környezeteket alaprendszereik gördülékeny üzemeltetéséhez.

A szervezetek folyamatosan keresik az új és jobb módszereket ahhoz, hogy IT-infrastruktúrájukkal ki tudják szolgálni az új igényeket. Az adatszuverenitás, a biztonság, a megfelelés és a teljesítmény folyamatos kézben tartása, valamint a modern alkalmazásfejlesztés támogatása egyre komplexebbé teszi mŇĪködésüket. Ma már teljes körŇĪen ki tudják aknázni a nyilvános felhŇĎ képességeit úgy, hogy közben a Fujitsu átfogó PRIMEFLEX integrált rendszerportfóliójának legújabb tagjával a legkritikusabb rendszereiket házon belül tartják.

 

A komplex hibrid IT-környezetek integrálása és felügyelete terén szerzett mélyreható tapasztalatai elismeréseképpen a Fujitsu az Azure megoldások hivatalos globális rendszerintegrátora. Átfogó Azure portfóliója legújabb eleme a PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack, amely a szerverek, tárolók, hálózati csatlakozási megoldások és szoftverek teljes körŇĪen tesztelt, üzemkész csomagját biztosítja az Azure szolgáltatások egyszerŇĪ bevezetéséhez a helyi adatközpontban.

 

A PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack a Microsoft Hyper-V klaszterkörnyezetekre optimalizált, nagy teljesítményŇĪ és energiahatékony Fujitsu PRIMERGY szerverinfrastruktúrára épül. A kiváló virtualizációs teljesítményt nyújtó PRIMERGY szerverek csökkentik a TCO-t, továbbá kedvezŇĎ energiafogyasztásukkal minimumra szorítják a hŇĎkibocsátást, és a hŇĪtési és energiaköltséget is mérséklik. 

 

A Fujitsu rugalmas Microsoft-licenclehetŇĎségeket kínál a felhŇĎszolgáltatásokhoz – például igény szerint finanszírozható (pay-as-you-go) fogyasztási és kapacitásfelhasználási modelleket, biztosítva ezzel a szolgáltatás egységességét a helyszíni és nyilvános felhŇĎkörnyezetekben. A további lehetŇĎségek között szerepel a Microsoft Azure-kompatibilis köztesszoftver szállítása, a helyszíni adatmentés integrálása ETERNUS CS adattárolási célgépek felhasználásával, valamint hibrid és hosting-szolgáltatások nyújtása az Azure környezethez. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció