MegĂșjult HĂĄttĂ©r MĂłddal Ă©rkeznek a Samsung 2019-es QLED TV-i

A Samsung 2019-es QLED TV-iben elérhetƑ új Héttér Mód lehetƑvé teszi, hogy a felhasználók világhírƱ mƱvészi alkotásokat jelenítsenek meg a kijelzƑn a televízió kikapcsolt állapotában. A Háttér Mód hírekhez, idƑjárási adatokhoz vagy akár családi képekhez, zenékhez is közvetlen hozzáférést biztosít akkor is, amikor a felhasználók éppen nem aktívan nézik a televíziót. A 2019-es QLED TV-k kijelzƑjén olyan neves mƱvészek alkotásai is megjeleníthetƑk Háttér Módban, mint Tali Lennox vagy a Scholten & Baijings dizájnerei. 

A már elérhetƑ, megújult Háttér Módnak köszönhetƑen a televízió nem csak bekapcsolt állapotban képezi otthonunk szerves részét.  

 

„Büszkén mutatjuk be az új Háttér Módot, amely nemcsak a TV kikapcsolt állapotában tölti meg élettel a kijelzƑt, hanem olyan új lifestyle funkciókat is elhoz, amelyek túlmutatnak a hagyományos értelemben vett tévézésen – mondta el Jongsuk Choo, a Samsung vizuális kijelzƑkért felelƑs üzletágának alelnöke. – Arra törekszünk, hogy a következƑ években a Háttér Módon keresztül elérhetƑ tartalmak listáját tovább bƑvítsük fiatal, tehetséges mƱvészek alkotásaival, így szeretnénk még több lehetƑséget teremteni felhasználóink számára.”

 

 

Az új Háttér Mód a Samsung és számos tehetséges mƱvész együttmƱködésének az eredménye. A létrehozott tartalmak melegséget és nyugalmat hoznak el a felhasználók otthonaiba. A Samsung többek között Tali Lennox-szal, az absztrakt olajfestményeirƑl ismert képzƑmƱvésszel és modellel, a divatszakma jelentƑs szereplƑjével, valamint a holland dizájnerpárossal, a Scholten & Baijings-szel is együttmƱködött a Háttér Mód tökéletesítésén.

 

A Samsung QLED TV készülékeirƑl és a Háttér Mód funkcióról további információ a https://www.samsung.com/hu/tvs/qled-tv/highlights/ weboldalon érhetƑ el.

 

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł