Az Eaton bemutatja az Eaton 91PS UPS sorozatot

Az Eaton bemutatta a 91PS-t, amely új modellek az Eaton 93PS szünetmentes tápegységek egyfázisú alternatívájaként kerültek piacra. Mindkét sorozat olyan alkalmazásokhoz készült, amelyeknél elengedhetetlen a magas hatékonyság, a rendkívüli megbízhatóság, a biztonság és a skálázhatóság. 

Az új, egyfázisú Eaton 91PS teljesítménye 8-30 kW, míg a háromfázisú Eaton 93PS teljesítménye 8 és 40 kW között van. Az Eaton 91PS és a 93PS maximális rendelkezésre állás mellett a lehetŇĎ legalacsonyabb TCO-t biztosítják teljesítménykategóriájukban, ezáltal kiváló megoldást nyújtanak szerverszobák, kis adatközpontok és kritikus fontosságú IT alkalmazások számára, például az egészségügyben, a távközlésben, tengerészeti és ipari alkalmazásokban. Az új modellek 2018 szeptember végétŇĎl lesznek kaphatók az EMEA régióban.

 

Az Eaton 91PS és a 93PS TCO-ja egyaránt a legalacsonyabb az iparágban. Mindkét terméksorozat a vezetŇĎ technológiákra épül, így normál dupla konverziós üzemmódban 96% feletti a hatékonyságuk, ami évente több mint 1000 EUR megtakarítást eredményezhet összehasonlítva egy 94%-os hatékonyságú 30 kW-os modellel. A 91PS és 93PS egységnyi teljesítménytényezŇĎje akár 25%-kal magasabb valós teljesítményt jelent, ezáltal is javítva az energiahatékonyságot.

 

Ezen felül mindkét sorozat alkalmazza az Eaton két legfontosabb technológiáját a még jobb hatékonyság elérése érdekében: Az Eaton energiatakarékossági rendszere, az Energy Saver System (ESS) a 91PS és a 93PS számára kiemelkedŇĎ, 99%-os hatékonyságot tesz lehetŇĎvé, így a segítségével éves szinten a lehetséges megtakarítás kétszerese érhetŇĎ el. Az ESS a leginkább bevált és legmegbízhatóbb energiatakarékossági rendszer a piacon, amelyet több éve széles körben alkalmaznak. Az ESS még a rendkívül magas hatékonyságú kettŇĎs konverzióval összehasonlítva is akár 74%-kal is csökkentheti az energia-veszteséget tipikus terhelések esetén. Az Eaton Variable Module Management System (VMMS)  segítségével pedig még akkor is elérhetŇĎ a rendkívül magas hatékonyság, ha az UPS terhelési szintje a redundáns UPS rendszerekre jellemzŇĎen alacsony.

 

 

A 91PS és a 93PS sorozat tagjai számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek a kritikus alkalmazások számára a lehetŇĎ legmagasabb szintŇĪ megbízhatóságot teszik lehetŇĎvé. Ilyen például: 

  • szabadalmaztatott HotSync technológia, amely lehetŇĎvé teszi a terhelés-megosztást a UPS-ek között, így egy párhuzamosan mŇĪködŇĎ szünetmentes tápegységekbŇĎl álló rendszerben kiküszöbölhetŇĎ az egyedi hibapont;
  • az ABM technológia, melynek segítségével megnövelhetŇĎ az akkumulátorok élettartama;
  • mŇĪködés közben is cserélhetŇĎ, illetve bŇĎvíthetŇĎ UPM modulok, míg a többi modul továbbra is folyamatosan védi a fogyasztókat, szükségtelenné téve a bypass-t karbantartás és bŇĎvítés esetén;
  • a belsŇĎ redundancia, amely egyetlen tápegységgel elérhetŇĎ, így nincs szükség párhuzamos mŇĪködési módra; 
  • a virtualizáció lehetŇĎsége: az Eaton 91PS és 93PS támogatja az Eaton Intelligens Energiagazdálkodási (IPM) szoftvert, amely a szünetmentes tápegység felügyeletére és kezelésére használható a teljesítmény- és informatikai infrastruktúra szerves részeként.

 

Mindkét sorozatra jellemzŇĎ a visszatáplálás elleni védelem és a statikus kapcsolók ultragyors kioldású biztosítékai, melyek biztonságos telepítést és használatot tesznek lehetŇĎvé. Ezek az integrált védelmi berendezések csökkentik a telepítési költségeket is, mivel nincs szükség kiegészítŇĎ védelmi berendezések betervezésére és beszerelésére az energia-elosztó szekrénybe a szünetmentes tápegységekre vonatkozó biztonsági elŇĎírások teljesítéséhez.

 

Ha többet szeretne megtudni az Eaton 91PS és 93PS sorozatú szünetmentes tápegységeirŇĎl, kérjük látogasson el az Eaton.eu/91PSand93PS oldalra. További információk az Eaton Intelligent Power Manager software-rel kapcsolatban: Eaton.eu/IntelligentPower. Ha többet szeretne megtudni az Eaton minŇĎségi áramellátási megoldásairól, látogasson el az Eaton.eu/powerquality weboldalra.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció