MostantĂłl a grĂșziai nagyfesztivĂĄlon is magyarok szolgĂĄltatjĂĄk a kĂ©szpĂ©nzmentes fizetĂ©st!

Georgia, korábbi nevén Grúzia legújabb, épp most zárult zenei fesztiválja is a magyar fintech cég fizetési megoldását választotta, ezzel a hatodik azon országok sorában, ahol a Festipay szolgáltatja a beléptetési és/vagy fizetési rendszert.

A Festipay belépƑként és fizetƑeszközként is mƱködƑ chipes karszalagjait használta most zárult fesztiválján a georgiai EchoWaves is. Ez az innovatív megoldás nem csak gyorsabb és egyszerƱbb beléptetést és vásárlást biztosít, de a már lezajlott fesztiválok tapasztalatai alapján a látogatók és a kereskedƑk is nagyon kedvelik, hisz nem lehet elveszíteni, mindig náluk van, és a tranzakcióidƑ mindössze 2 mp. 

 

A Fekete-tenger partján található üdülƑhelyen zajló EchoWaves-t az egyik legnépszerƱbb európai fesztivál, az EXIT szervezƑi támogatják. “Ez a 4 napos fesztivál nagyban hozzájárul majd a régió kulturális és turisztikai fellendüléséhez. Hatására emelkedni fog a beruházások száma a területen, miközben Anaklia a régió elektronikus zenei központjává növi ki magát. Az EXIT tapasztalt szervezƑgárdájának útmutatásai alapján az elkövetkezƑ években szeretnénk az EchoWaves-t népszerƱ nemzetközi kulturális eseménnyé fejleszteni.” – jelentette ki Sandi Kuplen, az anakliai fesztivál operációs igazgatója, majd hozzátette: “Azért kerestük fel a Festipayt, mert pontosan az általuk képviselt innovatív szemléletmódra volt szükségünk a rendezvénymenedzsmenttel kapcsolatban is.” -tette hozzá Sandi Kuplen igazgató.

 

 

Az eurázsiai országban a Festipay révén most elƑször jelent meg ez a fizetéstechnológiai újítás, a karszalagba épített NFC-chip, amely kombinált beléptetésre és fizetésre is alkalmas.

 

„Az EchoWaves fesztiválon most debütált integrált beléptetési és fizetési megoldásunk technológiai szempontból is a világ élvonalába helyezte ezt a rendezvényt.” – hangsúlyozta Kaderják Dániel, a Festipay Zrt. vezérigazgatója, aki személyesen van jelen Anakliában az integrált karszalag georgiai bevezetésén. “Különösen nagy öröm nekünk, hogy ebbƑl a régióból is érkezett egy együttmƱködési felkérés, mivel Georgia és Magyarország történelmében és kulturális hagyományaiban is több közös találkozási pont van. Remélem, hogy ebbƑl az együttmƱködésbƑl egy hosszú távú, virágzó munkakapcsolat lesz” - tette hozzá a Festipay vezetƑje.

 

 

A rendezvényen a Festipay-en túl az európai rendezvényszcéna egy másik piacvezetƑje is képviseltette magát. Az Egyesült Királyságban alapított LIVE IT több, mint 5 éve biztosítja a ticketinget európai nagyfesztiválokon. Kenton Ward vezérigazgató így számolt be a 4 nap tapasztalatairól: "Nagy örömünkre szolgál, hogy sikeresen kezeltük az EchoWaves jegyértékesítését, a ticketing platform integrálása a Festipay rendszerébe lehetƑvé tette, hogy a fesztiválon résztvevƑk online jegyeket vásároljanak és készpénzmentes fizetést lehetƑvé tevƑ integrált karszalagokat kapjanak érkezésükkor, mely lehetƑvé tette a marketing és promóció folytatását az esemény ideje alatt is."

 

Az EchoWaves szervezƑi és a mögöttük álló EXIT-es tanácsadói csapat tehát élvonalbeli, már sokszor bizonyított partnerekre bízta a rendezvénymenedzsmentet. Zavartalanul folyt a 4 napos esemény, a ticketingtƑl a készpénzmentes fizetést biztosító chipes karszalagig minden a legkorszerƱbb világsztenderdek szerint zajlott Georgia legfiatalabb fesztiválján.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł