A Da Vinci Kids App m√°r a Vodafone Pass-ban is el√©rhetŇĎ

A berlini székhelyŇĪ Da Vinci Media megállapodást kötött a Vodafone Magyarországgal, melynek eredményeként mostantól a cég Da Vinci Kids elnevezésŇĪ, kisiskolásoknak szóló okos alkalmazása is elérhetŇĎ a Vodafone Video Pass csomag részeként. 

A nemrégiben bevezetett Vodafone Video Pass-ban foglalt applikációk nem fogyasztják a felhasználó adatkeretét, így a tematikus csomagok korlátlan szórakozást nyújtanak az elŇĎfizetŇĎknek. A Da Vinci Kids ezentúl nemzetközi videós tartalomszolgáltatók között kínálja értékes ismeretterjesztŇĎ tartalmait.

 

 

„Nagy örömömre szolgál, hogy a Da Vinci Kids kezdi meghódítani a digitális világot, és egyre több helyrŇĎl érhetŇĎk el népszerŇĪ oktatási tartalmaink. A Video Pass csomag egy újabb nagyszerŇĪ és innovatív felületet jelent számunkra.” – mondja Ferdinand Habsburg, a Da Vinci Media tulajdonos-ügyvezetŇĎje. A Da Vinci legújabb fejlesztése, a gyerekeknek szóló online videotár számos díjnyertes és a tanagyaghoz kapcsolódó mŇĪsort kínál. Az alkalmazásban elérhetŇĎ programok a szülŇĎknek is segítséget jelentenek, valamint számos program az egész családnak nyújt kikapcsolódást.

 

A Da Vinci Media továbbra is elkötelezett a biztonságos tartalmak szolgáltatása és a biztonságos befogadói környezet megteremtése mellett. Többek között ezért dolgozik együtt a FelelŇĎs SzülŇĎk Iskolájával, olyan felületeket kínálva, ahová a szülŇĎk nyugodtan elengedhetik digitális bennszülöttjeiket.

 

 

„A Vodafone Pass-ok egy évvel ezelŇĎtti bevezetésekor úgy fogalmaztunk, szeretnénk a gondtalan adathasználat révén elhozni ügyfeleinknek a szabadság és felfedezés élményét. Ezt azzal is igyekeztünk biztosítani, hogy nyitott platformként hoztuk létre a Vodafone Pass-okat, így bármilyen tematikus szolgáltatónak lehetŇĎsége nyílik bekerülni. A Da Vinci Kids integrálása a Video Pass-ba azért is kiemelt jelentŇĎségŇĪ a Vodafone számára, mert egy olyan csatornáról van szó, mely tágítja a gyerekek ismereteit, tájékoztat, ez pedig egyezik saját törekvéseinkkel. Számos ilyen jellegŇĪ kezdeményezésünk van, fŇĎképp a technológia és a digitalizáció területén: a www.digitaliscsalad.hu weboldal segítségével például szülŇĎknek és gyerekeknek egyaránt szolgálunk ismeretterjesztŇĎ tippekkel, hasznos tanácsokkal, azzal a céllal, hogy csökkentsük a generációk közti szakadékot. Ebbe illeszkedik a Da Vinci Kids csatorna is” – mondta Anita Carra, a Vodafone lakossági szolgáltatásokért felelŇĎs vezérigazgató-helyettese.

 

A Da Vinci Kids alkalmazás reklámmentes mozgóképes anyagait a nap bármely szakában, nyugodtan meg lehet tekinteni. Segítségével a gyermek önállóan, saját tempójában tanulhat, és fedezheti fel a szórakoztató ismeretterjesztŇĎ anyagokat. A Holdra szállástól kezdve az ókori világ csodáin, a matematika és a felfedezések kisfilmes feldolgozásain keresztül könnyen szerezhet új ismereteket, és indulhat el a virtuális térben a világ felfedezésére.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció