Rangos elismerést kapott az Enterprise Group

A Siemens PLM Software idén január végén rendezte meg éves partnertalálkozóját, ahol az Enterprise Communications Magyarország Kft. vehette át a Mainstream Engineering Software kategória legrangosabb, Top European Partner díját.

A minden évben megrendezésre kerülŇĎ EPLS (European Partner Leadership Summit) konferenciának idén a máltai St Julian’s adott otthon. A kétnapos rendezvény keretein belül a partnerek a legfrissebb trendeket oszthatják meg egymással, és az üzleti növekedés támogatásaként közösen járják körbe az iparág aktualitásait és best practice-eit. A Siemens PLM a konferencián átadásra kerülŇĎ Top European Partner elismerŇĎ díjakat a partnercégek elŇĎzŇĎ üzleti évben tanúsított teljesítménye alapján ítéli oda.

 

Az Enterprise Communications Magyarország Kft. a Siemens PLM termékek viszonteladójaként elkötelezett híve annak, hogy a magyarországi kis- és középvállalkozások is közelebb kerüljenek a digitalizációhoz. A digitális átalakulás a gazdaság minden szereplŇĎjére kihat, mégis elmondható, hogy a gyártó cégek járnak élen, s tesznek meg egyre többet folyamataik automatizálásáért. 

 

 

Azonban nem könnyŇĪ az elindulás a digitalizáció felé, a legtöbb vállalatnál jelenleg még nincs olyan digitalizációért felelŇĎs szakember, aki képes lenne vagy vállalkozna a folyamat szakszerŇĪ levezénylésére. Az Enterprise Communications Kft. a 2017-ben indított ipari digitalizációs kampánya keretében igyekszik segítséget nyújtani a hazai KKV szektornak az új ipari trendek világában való tájékozódáshoz.

 

A vállalat PLM üzletága amellett, hogy egyedi, cégre szabott bemutatók és konzultációk révén folyamatosan igyekszik edukálni az érdeklŇĎdŇĎ cégeket és szakembereket, az ipari digitalizáció kampány keretein belül ingyenes online webinárokkal is szolgál a minél gyorsabb és hatékonyabb információátadás reményében. A szintén online, ingyenesen elérhetŇĎ tartalmaik között hasznos és érdekes információkat találnak mind a digitalizáció útjára rálépni készülŇĎk, mind azok, akik már belevágtak a folyamatba. Szakembereik fontosnak tartják, hogy könnyen elérhetŇĎ tartalmakat biztosítsanak az Ipar 4.0 és a hozzá tartozó technológiai hírektŇĎl és újdonságoktól kezdve egészen a különbözŇĎ iparágak egyedi szoftveres megoldásainak segítségnyújtásáig.

 

A helyi erŇĎfeszítések sikerességét látva a Siemens PLM 2018-ban további négy európai országra is kiterjeszti a magyarországi Enterprise Communications Kft. által kidolgozott kampányt. Az ipari digitalizációs kampányelemeket az országokban mŇĪködŇĎ partnercégek a lokális igényekhez szabják, azonban megtartják a fŇĎ pilléreket, az átlátható információátadást modern digitális technológiai eszközökkel.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció