Sikeres évet zárt a Business Lease

Több mint 20%-os növekedést ért el 2017-ben a jármŇĪlízinggel, flottamenedzsmenttel és mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó Business Lease Hungary Kft. autóflottájának mérete az elŇĎzŇĎ évhez képest. A 2017-es évet továbbá 9,3-es ügyfélelégedettségi mutatóval zárta a vállalat, mely 12 éve biztosít a magyar ügyfelei számára folyamatosan megújuló termékeket, és cégreszabott igényeknek megfelelŇĎ szolgáltatáscsomagokat egyre nagyobb sikerrel.

„Nagyon szoros összefüggést tapasztalunk az ügyfélelégedettség és cégünk növekedése között, mely a piaci növekedés többszöröse” – mondta Vincent van der Meijden, a Business Lease Hungary Kft. ügyvezetŇĎ igazgatója. „Ügyfeleink magas minŇĎségŇĪ szolgáltatásokat kapnak tŇĎlünk, mellyel nagyban megkönnyítjük az életüket, és jelentŇĎs költséget takarítanak meg. A jelenlegi gazdasági helyzetben a cégek arra törekednek, hogy hatékonyan végezzék munkájukat, ezért a saját fŇĎ tevékenységükbe fektetnek pénzt. Az operatív lízing tökéletes megoldás, hiszen a cég arra fordíthatja a forrásait, amiben a legsikeresebb: a fŇĎ tevékenységére” – foglalta össze Vincent van der Meijden. Az elmúlt 12 évben a cég egy olyan stabil és hosszútávú erŇĎs kapcsolatot épített ki ügyfeleivel, valamint beszállítóival, amely a kölcsönös bizalmon és tisztességes magatartáson alapul. 

 

A magasan képzett, motivált munkatársak mindig tökéletes kiszolgálást biztosítanak az ügyfelek számára, és a cég 2017-es felmérése azt bizonyítja, hogy a 20% feletti növekedéshez nagyban hozzájárult a kimagasló ügyfélelégedettség. A Business Lease ügyfélelégedettségi kérdŇĎívét évek óta a neves és független Feeddex kutatócég készíti és elemzi. A 100 pontos skálán az Ügyfelek elégedettsége 9,3, míg a GépjármŇĪvezetŇĎké 9,1 pontos lett, tovább erŇĎsítve a “Better care” filozófia sikerességét.

 

„Elégedett ügyfelek, professzionális szolgáltatások és 20% feletti autóflotta növekedés – így tudom összegezni a Business Lease Hungary 2017-es magyarországi mŇĪködését” – mondta Vincent van der Meijden, a cég ügyvezetŇĎ igazgatója. „A kollégák szakértelme és ügyfélközpontú gondolkodásmódja tavaly még magasabbra tette a mércét a flottapiacon, és ezért ismételten sikeres üzleti évet zárhattunk. Büszke vagyok fantasztikus szakembereinkre, köztük a megújult értékesítŇĎ csapatunkra, akik a folyamatosan változó világunkban is képesek mindig megfelelni az aktuális kihívásoknak együttmŇĪködŇĎ szemléletükkel. A magas ügyfélelégedettség ékes bizonyítéka annak, hogy jó irányba tartunk, jó csapattal és minŇĎségi szolgáltatásokkal.”

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció