Az LG Electronics √ļj ter√ľletre terjeszti ki az okos k√©sz√ľl√©kek gy√°rt√°sa ter√©n szerzett tapasztalatait

A háztartási gépek vezetŇĎ globális gyártójának számító LG Electronics új területre terjeszti ki az okos készülékek gyártása terén szerzett tapasztalatait: egy luxuslakóparkot kizárólag a dél-koreai gyártó okosmegoldásaival felszerelve építenek fel Szöul elŇĎvárosában. 

A tervek szerint 2021-re elkészülŇĎ, öt darab, egyenként 40 emeletes épületbŇĎl álló Byeollae I’PARK Suite komplexum otthonaiban az LG legmodernebb okos készülékei kapnak majd helyet, a központi légkondicionálótól kezdve a hŇĪtŇĎkön, mosógépeken, szárítógépeken, mosogatógépeken át egészen a Styler ruhaápoló készülékekig. A lakástulajdonosok mindemellett további okos eszközökkel, például légtisztítókkal, robotporszívókkal is kiegészíthetik a rendszerüket, összekapcsolásukat pedig a hangvezérléssel is irányítható LG ThinQ Hub készülékével valósíthatják meg.

 

 

Az I’PARK Suite-hoz tervezett rendszer természetesen más gyártók okos készülékeivel is kompatibilis lesz, összhangban az LG azon stratégiájával, amely egy nyitott okos ökoszisztéma megalkotását és támogatását célozza. Egy okostelefonos alkalmazás segítségével a más gyártóktól származó eszközök is távirányíthatóak, de ugyanezzel az applikációval lehet a liftet hívni, az áramfogyasztást ellenŇĎrizni, házhoz szállítást rendelni, parkolóhelyet keresni vagy az ajtó elŇĎtt álló vendégekkel kommunikálni.

 

„Az LG hosszú évek óta Dél-Korea okoseszköz-piacának vezetŇĎ szereplŇĎje, ez a mérföldkŇĎnek számító projekt pedig épp e tapasztalatunkra épül” — mondta Choi Sang-gyu, az LG dél-koreai értékesítésért és marketingért felelŇĎs elnöke. „Nem pusztán egy bemutatóról van szó, hanem annak élŇĎ, nagy volumenben megvalósított példájáról, hogy milyen lesz a jövŇĎ otthona.”

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció