ONBOX ‚Äď elrajtolt a leg√ļjabb magyar levelezŇĎrendszer

Az e-mailes kommunikáció felgyorsításával, korszerŇĪ biztonsági technológiával, levélben küldhetŇĎ óriásfájlokkal, reklámmentességgel és magyar nyelvŇĪ ügyfélszolgálattal kecsegtet a legfrissebb, 100%-ban hazai fejlesztésŇĪ, ingyenes levelezŇĎrendszer, amelyet október 10-étŇĎl használhatnak az internetezŇĎk.

A meglévŇĎ SMTP, IMAP, POP3, CalDAV és CardDAV protokollokat felhasználva az Onbox az ígéretek szerint új technológiai funkciókat is nyújt, és a mai társadalom legfŇĎbb igényeinek kiszolgálására törekszik. A teljes mértékben magyar fejlesztésŇĪ levelezŇĎrendszer a korszerŇĪ kétlépcsŇĎs azonosítást alkalmazva védi ügyfelei fiókjait, ezzel belépve a legbiztonságosabb szolgáltatók közé. 

 

– Az Onbox a hagyományos e-mailezést a felhŇĎ alapú megosztással ötvözi, ledöntve ezzel a tárhely korlátokat. Ezentúl nem szükséges folyamatos mentés vagy törlés, de még csak külsŇĎ, ismeretlen oldalak szolgáltatásait sem kell igénybe venni nagyobb mennyiségŇĪ adat küldéséhez, fogadásához. 100%-os biztonságra törekedtünk, miközben a felhasználóknak minden olyan támogatást meg kívántunk adni, amivel egyszerŇĪbbé és könnyedebbé tehetjük mindennapi elektronikus kommunikációjukat – mondta el Szima-Mármarosi Balázs, az Onbox termékmenedzsere, aki úgy véli, a szolgáltatás méltó versenytársa lehet a nemzetközi óriásoknak, sŇĎt bizonyos mértékben akár túl is lŇĎhet rajtuk, fŇĎként ha a levélben küldhetŇĎ óriásfájlokat nézzük, amelyek itt akár 1GB-osak is lehetnek. 

 

 

Az Onbox indulása bizonyos mértékben retró hangulatot is idéz: a mai kornak megfelelŇĎ dizájnt a szabad e-mail címek húzzák vissza az e-mailezés kezdeteihez, így az elsŇĎ regisztrálók még a sŇĪrŇĪn elŇĎforduló felhasználóneveket is szabadon lefoglalhatják. További jó hír a hirdetéseket kevésbé kedvelŇĎk számára, hogy a stílusos, mégis letisztult, „startup-hatású” felületet nem bontják meg reklámok.

 

A szolgáltatás a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által kiírt, tudásintenzív és innovatív vállalatok, jelentŇĎs szellemi értékeket tartalmazó új, piacképes termékek, szolgáltatások és technológiák házon belüli fejlesztésére irányuló pályázatának egyik nyertese. A terveket a New Wave Media Group Zrt. fejlesztŇĎi csapata találta-, majd dolgozta ki, és az üzemeltetés jövŇĎbeni feladata is hozzájuk tartozik, ide értve a magyar nyelvŇĪ ügyfélszolgálatot, valamint a késŇĎbbi fejlesztéseket. A termék üzleti változatát várhatóan 2018 elejétŇĎl élvezhetik majd a kis- és középvállalatok szakemberei.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció