Komplett szolg√°ltat√°scsomag c√©ges teherg√©pj√°rmŇĪveknek

Idén is kellemes meglepetésekkel szolgál ügyfeleinek a tavalyi évet kiváló ügyfél elégedettségi mutatókkal záró jármŇĪlízinggel, flottamenedzsmenttel és mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó Business Lease Hungary Kft. A vállalat portfóliójában mostantól elérhetŇĎ egy teljeskörŇĪ szolgáltatáscsomag céges tehergépjármŇĪvek számára.

A Business Lease új “Logisztikai megoldások” szolgáltatáscsomagja kifejezetten tehergépjármŇĪveket vagy személyszállításra alkalmas kisbuszokat (max. 9 fŇĎ) lízingelŇĎ, vagy bérlŇĎ ügyfeleinek kínál olyan elŇĎnyöket, melyek kiválóan tükrözik az Európában több mint 25 éves múlttal rendelkezŇĎ cégcsoport “Same cars, better care” filozófiáját, vagyis nem az autó-, hanem a gondoskodásközpontú szemléletet.

 

„Fontos hangsúlyozni, hogy egy szolgáltatáscsomagot csak akkor nevezhetünk valóban komplettnek, ha az egyes részelemeket személyre szabható módon lehet alkalmazni, hiszen az igények ügyfelenként változnak. A Business Lease tehergépjármŇĪves ügyfelei számára kínált új csomagja pontosan ilyen, ráadásul ilyen komplett minŇĎségi szolgáltatás eddig nem volt elérhetŇĎ Magyarországon. Országos lefedettségben, kizárólag minŇĎségi beszállítókkal dolgozunk. TeljeskörŇĪ szervizt és javítást végzünk, és minden esetben cserautót biztosítunk azonnal, vagyis az ügyfélnek nem esik ki az ideje, ezért pénzveszteséggel sem kell kalkulálnia. A telemetrikus rendszer folyamatosan ellenŇĎrzi a jármŇĪveket és állandó GPS nyomkövetést is biztosítunk, hogy minden a lehetŇĎ legnagyobb rendben legyen. Persze a felsorolt néhány példa csak a jéghegy csúcsa, ugyanakkor megfelelŇĎn tükrözi cégünk elkötelezettségét a szolgáltatásaink összetettségét és minŇĎségét illetŇĎen.”– mondta Angyal Zsolt, a Business Lease Hungary Kft. operációs igazgatója.

 

A “Logisztikai megoldások” csomag kiemelt elŇĎnye a tervezhetŇĎség, mely a fix havidíjnak köszönhetŇĎen a következŇĎ komplett szolgáltatást tartalmazza: szerviz, javítás, karbantartás, biztosítások, csereautó, assistance, szezonális gumiabroncs csere-tárolás-beszerzés, igény esetén telemetrikus rendszer, speciális felépítmények, ponyvák, és matricázás.

 

„Büszkék vagyunk, hogy tehergépjármŇĪves ügyfeleink számára egy olyan új szolgáltatáscsomagot tudunk biztosítani, mely szó szerint komplett, és valóban minden apró részletre kiterjed, ezért kijelenthetjük, hogy nincsen olyan felmerülŇĎ igény, melyet ne tudnánk kielégíteni ezzel a megoldással. A beszerzéstŇĎl a matricáig, vagyis end-to-end mindent mi intézünk. Ügyfeleink kényelmérŇĎl és megelégedettségérŇĎl szakértŇĎ kollégáink gondoskodnak, akik tanácsadással segítnek a legmegfelelŇĎbb modell kiválasztásában, és mivel a fókuszt a fŇĎ tevékenységekre helyezzük, ezért kevesebb az adminisztráció.  Egy-egy céges tehergépjármŇĪ átmeneti kiesésének hatalmas üzleti hatása van, új csomagunk azonban segít, hogy ügyfelünket ne érje hátrány a hatékony mŇĪködés ideiglenes csökkenése miatt. Csapatunk és szolgáltatásaink támogatásával ügyfelünk az ilyen esetekben is képes lesz betartani a partnereivel kötött szerzŇĎdéseit, miközben minimalizálja a plusz költségeket, és javítja a cége teljesítményét. Ráadásul a gépjármŇĪ vételárát sem kell befektetnie, mely hosszútávon is elŇĎnyös a vállalkozása számára. A fentiek tekintetében határozottan kijelenthetem, hogy „Velünk nem teher a kisteher” szlogenünk önmagáért beszél” –mondta Vincent van der Meijden, a Business Lease Hungary Kft. ügyvezetŇĎ igazgatója.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció