H√°zhoz j√∂n a Huawei a jav√≠tand√≥ pr√©mium k√©sz√ľl√©kek√©rt

Júliustól az ország egész területén elérhetŇĎ új, Háztól házig szerviz szolgáltatást indított a Huawei. A vállalat egyes prémium okostelefonjaihoz igényelhetŇĎ szolgáltatás lényege, hogy a készülékekért házhoz jön a futár, majd azokat a szervizelést követŇĎen házhoz is szállítja. A garanciális javítások esetében a telefonok feladása és házhozszállítása egyaránt ingyenes.

A Huawei új szolgáltatását igénylŇĎ ügyfeleknek ezentúl nem kell személyesen bemenniük a szervizbe vagy a Huawei átvevŇĎpontos postahelyekre, ha a készülékeiket szeretnék megjavíttatni. A Háztól házig szerviz telefonon igényelhetŇĎ, a szervizeléshez szükséges adatokat és információkat a hívás alkalmával veszik fel. Amennyiben a bejelentés hétköznapon 14 óra elŇĎtt történik, úgy a Háztól házig szerviz akár már a következŇĎ munkanapon fel tudja venni a készüléket, illetve a futárral lehetŇĎség van a munkafelvételi lapon szereplŇĎ, elŇĎzetesen telefonon rögzített adatok egyeztetésére vagy módosítására is. 

 

„A Huawei célja, hogy termékeivel és szolgáltatásaival jobbá, könnyebbé tegye a felhasználók életét. Ezért döntöttünk úgy, hogy elindítjuk a Háztól házig szervizt, amely biztosítja a garanciális javítást olyan ügyfeleink számára is, akiknek nincs idejük vagy lehetŇĎségük személyesen szervizbe vinni telefonjukat, vagy a Posta Pontokon keresztül feladni azt” – mondta el Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary fogyasztói üzletágának vezetŇĎje.

 

A Háztól házig szolgáltatás jelenleg a Huawei következŇĎ készülékeihez vehetŇĎ igénybe: Huawei P10, P10 Plus, Mate 9, PORSCHE DESIGN Mate 9, Honor 8 Pro, valamint a Honor 9. A szolgáltatás a 06 80 HUAWEI (06 80 482934) telefonszámon érhetŇĎ el, minden nap 8 és 20 óra között. Az eszközök szállítását a Huawei szerzŇĎdött szervizpartnere végzi. További információ az alább oldalon található: haztolhazig.huawei.hu

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció