Logitech G413 mechanikus gamer billentyŇĪzet a Logitech G-tŇĎl

A Logitech G, a Logitech gamer eszközöket fejlesztŇĎ márkája ma mutatta be mechanikus gamer billentyŇĪzeteinek legújabb tagját a Logitech G413 mechanikus gamer billentyŇĪzetet

A G413 a vállalat különleges Romer-G mechanikus billentyŇĪivel érkezik, amelyek a sztenderd mechanikus kapcsolóknál 25%-kal gyorsabbak. Az eszköz a repülŇĎgép-ipari sztenderdeknek is megfelelŇĎ, szálcsiszolt alumínium borítást kapott, emellett a kütyüt az árkategóriában nem megszokott USB porttal és háttérvilágítással is felszerelték. A G413 két változatban érkezik: a Carbon alapértelmezésben vörös, a Silver pedig fehér háttérvilágítással rendelkezik. 

 

 

“Sok idŇĎt fordítottunk a gondos kialakításra és a mérnöki munkára, hogy ez a billentyŇĪzet kiemelkedŇĎ teljesítményt és megfelelŇĎ szolgáltatásokat nyújtson megfizethetŇĎ áron.” – mondta Ujesh Desai a Logitech G alelnöke és vezérigazgatója. ”Amikor megalkottuk a beépített USB porttal, háttér-világítású gombokkal és fém burkolattal felszerelt G413 billentyŇĪzetet, arra törekedtünk, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsünk a magas teljesítmény és a látványos megjelenés között.”

 

Romer-G billentyŇĪk háttérvilágítással

A Logitech különleges Romer-G mechanikus kapcsolóinak reagálási pontja mindössze 1.5 mm, a lenyomásra több mint 25 százalékkal gyorsabban mŇĪködésbe lépnek, mint átlagos mechanikus társaik. A tervezésnél arra is kifejezetten törekedtek, hogy a pontos és tiszta háttérvilágítás segítségével a billentyŇĪk mindig jól láthatóak legyenek, de fényük soha ne zavarja meg a játékosokat.

 

 

Alumínium ötvözet, amely a repülŇĎgép iparban is megállná a helyét

Szálcsiszolt, 5052 alumínium-magnézium ötvözet borítás alkotja a Logitech G413 gerincét. Az eredmény: tökéletes egyensúly a minimalista dizájn és a különleges tulajdonságok között. 

 

 

USB adatátvitel és funkcióbillentyŇĪk

Az integrált USB port biztosítja az egyszerŇĪ, gyors és megbízható adatátvitelt bármely USB eszközrŇĎl. A Logitech G413-ba médiavezérlési funkciót is építettek, vagyis az FN billentyŇĪ használatával lehet változtatni a hangerŇĎt, el lehet indítani és meg lehet állítani a zenelejátszást, valamint számos, egyéb lehetŇĎség mellett elnémíthatjuk a zenét és a fényerŇĎt is állíthatjuk. Az FN billentyŇĪparancsai a Logitech Gaming Software-rel konfigurálhatók, ezek késŇĎbb alapbeállításként jelennek meg. 

 

 

Ár és elérhetŇĎség

A Logitech G413 mechanikus gamer billentyŇĪzet Carbon és Silver verziója várhatóan 2017 áprilisától lesz elérhetŇĎ 99.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. További információkért látogass el a cég honlapjára, vagy vegye fel velük a kapcsolatot Facebookon.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció