Májustól hazánkban is kapható lesz az LG G6 okostelefon

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a dél-koreai bevezetést követŇĎen a héten a nemzetközi piacokon is megkezdi az LG G6 okostelefon értékesítését. 

A következŇĎ hetekben Észak-Amerika, Ázsia, Európa, valamint Közép- és Dél-Amerika legfontosabb piacain indul el a készülék terjesztése. Világszerte közel 200 szállító és ügyintézŇĎ dolgozik azon, hogy az LG G6 mindenhol elérhetŇĎ legyen a vásárlók számára. A készülék májusban érkezik hazánkba.

 

Az LG G6 debütálásakor számtalan pozitív visszajelzést kapott a 2017-es Mobile World Congressen, és példátlan módon 36 szakmai díjat, elismerést zsebelt be. A csúcstelefon kialakítása a felhasználók mindennapi okostelefonos igényeit követi: a G6 egészen különleges, 5,7 colos kijelzŇĎvel érkezik, rendkívül vékony peremmel, így az egykezes használat a képernyŇĎfelület csökkentése nélkül lett kényelmesebb. A magával ragadó FullVision kijelzŇĎ a Dolby Vision és HDR 10 formátumokat is támogatja, így az LG G6 minden jelenleg elérhetŇĎ okostelefonnál többféle HDR tartalmat tud megjeleníteni. A képernyŇĎ az egyedi 18:9-es képaránynak és a FullVision kijelzŇĎnek köszönhetŇĎen két egyforma négyzetre osztható, amely a közösségi média, például az 1:1 képeket is használó Instagram, aktív használói számára kényelmes multitaskingot kínál a kamera felhasználói felületén. A beépített angol nyelvŇĪ Google-asszisztenssel pedig a szükséges információ is mindig kéznél van.

 

 

Sok vásárló számára a vállalat okostelefonos fényképezés területén megszerzett hírneve és tudása az, ami megkülönbözteti a cég készülékeit a versenytársakétól. Az LG idén is új szintre emeli a fotózás élményét, széleslátószögŇĪ elŇĎlapi kamerájával, melyet a hátoldalon egy duális széleslátószögŇĪ kamerarendszer egészít ki. A 125 fokos hátlapi lencsék éles panorámaképeket készítenek a korábbinál kisebb torzítással a kép szélein, valamint a széleslátószögŇĪ és hagyományos lencsék közötti váltás is egyszerŇĪ és gördülékeny lett. Nem szükséges magunkkal cipelni a szelfibotot sem, hiszen az 5MP-es, 100 fokos látószögŇĪ elŇĎlapi kamerával egy nagyobb baráti társaságról is könnyen készíthetünk képeket, anélkül, hogy bárki is lemaradna róla.

 

A kiváló minŇĎségŇĪ fém és a sima tapintású üveg elegáns kombinációjában megalkotott LG G6 a minimalisták álma. A vonzó dizájn és a kecses kialakítás azonban semmiképpen sem írja felül a tartósság szempontjait: a lekerekített sarkok optimális védelmet nyújtanak az ütŇĎdések káros hatásaival szemben, az idŇĎjárás viszontagságai ellen pedig az IP68-as szabványnak megfelelŇĎ víz- és porállóság a garancia. 

 

 

Mi több, az LG G6 azzal is kiemelkedik a versenytárs készülékek közül, hogy a MET (Maryland Electrical Testing) független szervezet ellenállósági tesztjén megszerezte a MIL-STD 810G minŇĎsítést. A készüléket az okostelefonok esetében alkalmazható legtöbb — 14 féle — környezeti hatásnak kitéve tesztelték: alacsony és magas hŇĎmérséklet, páratartalom, vibráció, napsugárzás, nyomás, homok és por, extrém hŇĎmérsékletváltozás, sós közeg és esŇĎ. Az LG G6 tulajdonosoknak tehát nincs miért aggódniuk, készülékük akár egy katonai küldetést is kibírna.

 

„A G6-tal kapcsolatos elsŇĎ vélemények és visszajelzések minden várakozásunkat felülmúlták” — mondta Juno Cho, az LG Electronics mobilkommunikációs üzletágának elnöke. „Minden okunk megvan rá, hogy bízzunk a G széria sikerében, amihez az elmúlt évben a fogyasztóktól is rengeteg inspirációt kaptunk.”

 

A készülék hazánkba május folyamán érkezik és mindhárom mobilszolgáltatónál kapható lesz.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció