DELFIN Díj pályázatra idén is példamutató projekteket és programokat vár a Telekom

A Magyar Telekom idén is meghirdeti DELFIN Díj pályázatát, amely keretében azon vállalkozások és szervezetek tevékenységét díjazza, akiknek a fenntartható fejlŇĎdés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.

A Telekom 2008-ban alapította a DELFIN Díjat („Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért”), amely odaítélésével a vállalat a fenntartható fejlŇĎdés gondolatának népszerŇĪsítését szeretné elŇĎsegíteni, és az azért tett aktivitásokat kívánja elismerni. 

 

A DELFIN Díjra a Magyarországon bejegyzett és tevékenykedŇĎ vállalatok és szervezetek pályázhatnak már megvalósult és mŇĪködŇĎ projektekkel és programokkal.

 

A pályamunkákat a vállalat az idén az alábbi négy kategóriában várja:

  • Megvalósult innováció a fenntarthatóság érdekében
  • EsélyegyenlŇĎség támogatása, diszkrimináció-mentesség segítése vállalaton belül és kívül
  • Klímavédelemmel kapcsolatos beruházás és fejlesztés
  • Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás

 

A beérkezett pályázatokat négytagú szakmai zsŇĪri értékeli, amelynek tagjai: Bodó Péter, a route4U alapítója; György Bence, az Origo tartalom igazgatója, a Fenntarthatósági Média Klub képviselŇĎje; Dr. Pataki György, a Budapesti Corvinus Egyetem docense és Szomolányi Katalin, a Telekom vállalati fenntarthatósági központjának vezetŇĎje.

 

A 2017-es év DELFIN Díjasai Botos Péter üvegmŇĪvész erre az alkalomra készített alkotását kapják. Nyertes KKV-k és civil szervezetek esetén további nyeremény egy 2 éves Magenta 1 és Webkönnyen elŇĎfizetés, míg a nyertes nagyvállalatok bemutatkozási és kiállítási lehetŇĎséget is kapnak a T-Systems Magyarország 2017-es Symposiumán, amely az ICT iparág legnagyobb, egész napos rendezvénye. Emellett minden díjazott kiállítási lehetŇĎséget kap a Telekom 10. Fenntarthatósági Napjára 2017. szeptember 30-án az Akvárium klubban, ahol bemutathatják a fenntarthatóság terén elért eredményeiket, valamint a nyertes pályázatokról 2-3 perces bemutató kisfilm is készül, amelyhez online promóció jár.  

 

A pályázatokat elektronikus formában lehet benyújtani a 2017. április 30-ig a következŇĎ e-mail címre: fenntarthatosag@telekom.hu. A DELFIN Díjat a vállalat a Telekom XVIII. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetésén adja át 2017. június 9-én.

 

A pályázati felhívás elérhetŇĎk a Telekom honlapján: http://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/palyazatok/delfin_dij_2017

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció