A T-Systems Magyarorsz√°g √Čv Projektje d√≠j√°t a Coca-Cola HBC nyerte el

A Coca-Cola Hellenic adatközpont migráció nyerte el a T-Systems Magyarország Év Projektje díját, amelyet idén harmadik alkalommal adtak át. A Coca-Cola HBC képviseletében az elismerést Ivan Krentchev és Miglena Mladenova vette át Németh Mihály vezérigazgató-helyettestŇĎl november 30-án, a T-Systems Symposiumán.

Az Év Projektje díjra minden évben azt a három projekteket jelöli a cég, amelyek újszerŇĪségük vagy összetettségük okán kiemelkedŇĎek voltak, és szakmailag is valódi kihívást jelentettek. A nyertest a rendezvény mobilapplikációján keresztül, szavazással választotta ki a Symposium mintegy kétezer vendége. A nyertes ezúttal a Coca-Cola Hellenic adatközpont migráció lett. 

 

A Deutsche Telekom Csoporthoz tartozó görög telekommunikációs vállalat az OTE (Hellenic Telecommunications Organization) és a T-Systems Magyarország ötéves, adatközponti szolgáltatások nyújtására szóló szerzŇĎdést kötött a Coca-Cola Hellenic Bottling Company-val, a Coca-Cola termékek egyik legnagyobb palackozójával. A megállapodás értelmében Athénban az OTE az elsŇĎdleges adatközponti, míg Budapesten a T-Systems Magyarország a másodlagos, back-up, adatközpontot, a vészhelyzet esetén történŇĎ adat-helyreállítási funkciókat biztosítja. A világ egyik legnagyobb integrált SAP infrastruktúrájának áthelyezése céljából a T-Systems Magyarország tapasztalt tanácsadókból álló csapatot állított fel.  Az ŇĎ feladatuk az SAP és a nonSAP adatbázisok migrációjával kapcsolatos  tevékenységek tervezése, elvégzése, valamint a rendszerek finomhangolása volt annak érdekében, hogy az új környezet a Coca-Cola HBC által megfogalmazott szolgáltatási körülményeknek maradéktalanul megfeleljen.  A projekt sikerességét jól jelzi, hogy határidŇĎ elŇĎtt sikerült teljesíteni a feladatot.

 

 

Az Év Projektje mellett Kaszás Zoltán, a T-Systems Magyarország vezérigazgató-helyettese három partneri díjat is átadott. A transzformációs partneri díjat a ServiceNow, míg a legnagyobb növekedés díjat a Cisco System kapta. Idén új kategóriaként, összhangban a T-Systems innovatív törekvéseivel, innovatív partneri díjat is átadtak a rendezvényen. Az elismerést a MOHAnet vehette át, akikkel az év során leginkább IoT jellegŇĪ szolgáltatások kialakításának és értékesítésének fellendítése érdekében végzett közös munkát a T-Systems. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció