Az Okos J√∂vŇĎ Innov√°ci√≥s Klaszter p√°ly√°zatot hirdet, melynek c√©lja a hazai innov√°ci√≥ t√°mogat√°sa

Az Okos JövŇĎ Innovációs Klaszter pályázatot hirdet augusztus 23. és október 9. között Smart City Micro Solutions 2016 néven. Az elsŇĎ díjat elnyerŇĎ pályázó a tárgynyereményen felül lehetŇĎséget kap ötletének prezentálására a Smart Future Lab Zrt. képviselŇĎi, és a Befektetési Bizottság elŇĎtt, amelynek folyománya lehet egy maximum 50 millió forint összegŇĪ magvetŇĎ befektetés és az ezzel járó inkubációs/akcelerációs szolgáltatásainak igénybevétele közös vállalkozás keretein belül.

A pályázat célja az innovációs hajlam ösztönzése és erŇĎsítése, valamint a városok minŇĎségi fejlesztése és támogatása a mikromegoldásokon keresztül. A Klaszter fontosnak tartja támogatni a hazai innovációt, ezért olyan ötleteket várnak a szervezŇĎk, amelyek újdonsággal és a felhasználók részére gyakorlati haszonnal rendelkeznek.

 

A szervezŇĎk az okos mérés, okos hálózat, okos város, elektromos közlekedés, ICT és IoT megoldások a környezetvédelem és a fenntartható fejlŇĎdés szolgálatában témakörökben várják a pályamunkákat.

 

A pályázaton bármely kis-és középvállalkozás, egyéni vállalkozó, valamint fŇĎiskolai/egyetemi hallgató részt vehet, utóbbiak pedig csoportosan is benyújthatják pályázatukat. A pályázatokat 2016. augusztus 23-tól október 9. éjfélig várja a zsŇĪri a palyazat@okosjovo.com címre.

 

 

Az elbírálás szempontjai között szerepel az innovációs jelleg, az ötlethez kapcsolódó hatásvizsgálat, a fenntarthatóság és gazdasági megvalósíthatóság, felhasználói érték, illetve a kreativitás. Az értékelést szakmai zsŇĪri végzi, melynek tagjai a az Okos JövŇĎ Innovációs Klaszter vezetŇĎsége által delegált tagokból, valamint a Smart Future Lab Zrt. képviselŇĎibŇĎl állnak. Az értékelés határideje 2016. október 14.

 

A legeredményesebb három munkát a zsŇĪri 100-250 ezer forint értékŇĪ tárgynyereménnyel jutalmazza meg. A díjak átadására 2016. október 21-én az Okos JövŇĎ innovációs Klaszter által szervezett Smart Future Forum 2016 konferencián kerül sor ünnepélyes keretek között, ahol röviden be is mutathatja a nyertes az ötletét. Az elsŇĎ díjat elnyerŇĎ pályázó a tárgynyereményen felül lehetŇĎséget kap ötletének prezentálására a Smart Future Lab Zrt. képviselŇĎi, és a Befektetési Bizottság elŇĎtt, amelynek folyománya lehet egy maximum 50 millió forint összegŇĪ magvetŇĎ befektetés és az ezzel járó inkubációs/akcelerációs szolgáltatásainak igénybevétele közös vállalkozás keretein belül.

 

A Smart City Micro Solutions 2016 pályázatról

A Smart City Micro Solutions 2016 pályázati kiírás a www.okosjovo.hu ,,Pályázatok” menüpontjában érhetŇĎ el. A jelentkezési feltételekrŇĎl, a részvételi és adatkezelési szabályzatról bŇĎvebben a következŇĎ elérhetŇĎségen tájékozódhat: www.okosjovo.hu/microsolutions.zip

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció