Generali, a hazai munkáltatói márkaépítés legjobbjai közt

Idén elsŇĎ alkalommal díjazta a Magyar PR Szövetség Employer Branding tagozata a hazai munkáltatói márkaépítés legjobbjait. A nagyvállalatok kategóriájában kiemelkedŇĎnek bizonyult a Generali, így elnyerte az Employer Branding Award – PéldaértékŇĪ Munkáltatói Márkaépítés – 2015 díjat.

HagyományteremtŇĎ céllal hozta létre 2015-ben a Magyar PR Szövetség Employer Branding tagozata az Employer Branding Award-ot, azaz a PéldaértékŇĪ Munkáltatói Márkaépítés Díját, amelyet 2016-ban elsŇĎ alkalommal adtak át azon munkáltatóknak, akik kiemelkedŇĎ pályamunkájukkal mutatnak példát a munkaerŇĎpiac többi szereplŇĎje számára. A díj egyben a legjobbak hivatalos minŇĎsítése, két kategóriában: kis- és középvállalatok (1 – 250 fŇĎ); valamint nagyvállalatok (250 fŇĎ felett) számára. A beérkezett pályázatokat szakmai zsŇĪri értékelte.

 

Szakmai munkája elismeréseként a Generali Biztosító is elnyerte az Employer Branding Award – PéldaértékŇĪ Munkáltatói Márkaépítés – 2015 díjat.

 

A vállalat munkáltatói márkaépítési projektjének célja – a nemzetközi, csoportszintŇĪ kommunikáció adaptálása mentén – egy olyan megkülönböztetŇĎ munkáltatói identitás kialakítása, amely hiteles és vonzó, növeli a munkavállalói elkötelezettséget, illetve támogatja a tehetséges munkaerŇĎ bevonzását, valamint erŇĎsíti a Generali márkát.

 

Ehhez olyan külsŇĎ és belsŇĎ kommunikációs akciókat, kampányokat valósított meg a cég, mint a Generali újradefiniált jövŇĎképének, küldetésének és értékeinek adaptálása és átadása, hogy azok beépüljenek a munkatársak mindennapjaiba és iránymutatást adjanak, valamint hogy a biztosító sikerének kulcsává válhassanak. A társaság elindított továbbá egy olyan toborzókampányt – Köztünk a helyed! szlogennel –, amelyben saját kollégái közremŇĪködésével célja a tanácsadói hivatás, az értékesítŇĎi munka népszerŇĪsítése, a Generali szélesebb körben való megismertetése a diplomás és egyetemista fiatalok körében.

 

2016-ban a Generali Biztosító még több belsŇĎ akcióval támogatja majd azon törekvését, hogy kollégáit, munkatársait továbbra is a középpontban tarthassa, valamint még inkább erŇĎsíteni kívánja ügyfélcentrikus és célcsoportra szabott munkáltatói márkakommunikációját.

 

A Generali Biztosító díjazott pályamunkájának bemutatóanyaga megtekinthetŇĎ az MPRSZ honlapján.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció