ProXpress C30, a Samsung legújabb multifunkciós nyomtatócsaládja

A Samsung Electronics bemutatta legújabb ProXpress C30 multifunkciós nyomtató termékcsaládját, amely alacsonyabb működési költséget és magasabb termelékenységet tesz lehetővé.

A ProXpress C30 szériát elsősorban olyan professzionális szolgáltatásokat kínáló  kereskedelmi  szektorban működő kis- és középvállalatoknak tervezték, ahol a nyomtatás minősége valamint az üzemeltetési  költségek kiemelten fontos szempontok. A termékcsaládba három modell, a C3010ND, a C3060ND és a C3060FR tartozik.

„A Samsung célja a kezdetektől, hogy megbízható teljesítményű termékeket kínáljon alacsony  TCO (Total Cost of Ownership) mellett a kis- és középvállalatok, illetve a munkacsoportok számára” – mondta el David SW Song, a Samsung Electronics Nyomtatási Megoldások üzletágának szenior alelnöke. – „Üzleti felhasználásra szánt nyomtatóink segítségével a Samsung olyan okos irodai környezetet fejleszt, amely fokozza a dokumentummenedzsment hatékonyságát.”

A C30-as széria használatával a vállalatok eredményesen csökkenthetik a nyomtatók TCO költségeit, hiszen az új modellek olyan nagy kapacitású tonerkazettával vannak felszerelve, amelyek jelentős nyomtatási volumennel is képesek gond nélkül megbirkózni. A működési költség tovább csökkenthető a Samsung instant fusing  technológiájával, amely rövidebb várakozási időt, gyorsabb nyomtatást és másolást biztosít, emellett csökkenti az energiafogyasztást is.

A kiváló minőségű grafikai rendszer a C30-as sorozat további kulcsfontosságú jellemzője. A 9600 x 600 dpi  felbontás és a Samsung ReCP (Rendering engine for Clean Pages)  technológiája gondoskodik a nyomtatott, másolt, illetve szkennelt dokumentumok és képek optimális minőségéről úgy, hogy a felesleges részleteket nem jeleníti meg, a homályos elemeket pedig feljavítja. 

Az előző szériához képest a C30-as modellek általános jellemzői is javultak: a nyomtatási sebesség 26 ppm-ről 30 ppm-re nőtt, emellett a tonerkapacitás  6K/3,5K-ról 8K/5K-ra, a papírkapacitás pedig 1400 lapra emelkedett. A 800 MHz-es dual CPU processzornak köszönhetően az új modellek az elődökhöz képest 50 százalékkal gyorsabb teljesítményre képesek, valamint a nyomtatási, másolási és lapolvasási sebességük is nőtt.  

A C30-as széria tagjai XOA kompatibilisek, ezáltal bizonyos független szoftvergyártók által kínált megoldások, mint például a Ringdale, a Scanshare vagy a Cirrato is egyszerűen integrálhatók a készülékekbe. A felhasználók a C30-cal kapcsolatos nyomtatási információkat az okostelefonjaikon és tabletjeiken egyaránt elérhető Samsung Printing Catalog mobilalkalmazáson keresztül követhetik nyomon, mely applikáció számos felhasználóbarát útmutatót is tartalmaz Samsung nyomtatókhoz és másolókhoz. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció