A Napi Sorsjegy Facebook látogatói döntöttek az adományról

A Posta Biztosító 2015 év végén indította el az egy hónapig tartó szavazását, amelynek keretében a Napi Sorsjegy Facebook oldal, közel 200 ezer fős közössége dönthette el, hogy mely alapítvány kapja meg a biztosító által felajánlott 2 millió forintos adományt. A szavazás során a legtöbb voksot az Országos Mentőszolgálat Alapítvány kapta, a döntésben résztvevő játékosok 41 százaléka választotta a mentők támogatását. 

„A Posta Biztosító számára mindig is fontos volt a társadalmi szerepvállalás, ezért is döntöttünk úgy, hogy ahelyett, hogy mi választanánk ki a kedvezményezett alapítványt, akit adományunkkal támogatunk, inkább az általunk indított Facebook oldal, a Napi Sorsjegy közösségének kezébe adjuk a döntést” – mondta el Pandurics Anett, a Posta Biztosító elnök-vezérigazgatója.
 
„Azért dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban és a lehető legjobban lássuk el a bajbajutottakat. Az életmentéshez azonban az elhivatottság és a felkészültség mellett speciális eszközökre is szükség van. A Posta Biztosítótól kapott adományból egy az újjáélesztéshez szükséges mellkaskompressziót végző, Lucas 2 elnevezésű gépet vásárolt az OMSZ Alapítvány az Országos Mentőszolgálat számára” – nyilatkozta Máté Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója.
 
A Napi Sorsjegy Facebook oldalt a Posta Biztosító indította 2011-ben közösségépítési céllal. A folyamatosan növekvő és jelenleg már 195 ezer tagot számláló oldalon a játékosoknak minden nap lehetőségük van naponta egy alkalommal „lekaparni” az online sorsjegyet. Az egyes nyereményeken túl, rendszeresen biztosítási kedvezménykupont kapnak a játékosok, amit utas-, és kötelezőbiztosítás megkötésekor érvényesíthetnek. A játék mindenki számára ingyenes, csak egy Facebook regisztráció szükséges hozzá. A Napi Sorsjegy mobil applikációt, a 2013-as bemutatása óta eltelt 3 évben már közel 25 000 alkalommal töltötték le az érdeklődők.
 
 
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció