A milánói Design Weeken mutatkozik be az Asus VivoWatch

A milánói Design Weeken mutatkozik be az ASUS VivoWatch, az ASUS első hordható kiegészítője, amelynek középpontjában a fitness és a wellness áll.

Az Asus VivoWatch elsősorban az egészségre koncentrál. A tíz teljes napig tartó elemmel most még könnyebben nyomon követhetjük szervezetünk állapotát.

A VivoWatch karóra rozsdamentes acélborítású, IP67-es por és víz elleni védelemmel rendelkezik. Tartalmaz egy szív ritmusérzékelő szenzort és egy alvás megfigyelőt is. A hosszú életű akkumulátor titka talán az egyszerű fekete-fehér kijelzőnek köszönhető, alatta egy színes indikátor sorral.

 

Mint fitness állapot felmérő eszköz, a hosszú életű elem el is várható. Épp ezért, a fittséget ellenőrző órák kinézetére keveset adnak. Ez azonban a hasonló típusú órák között igazán esztétikus kivitelű.

Ezen kívül a VivoWatyh okosóra jellegű funkciókra is alkalmas: jelzést küld levél érkezésekor, naptárbejegyzések hívások esetén. Az eszköz sikere vagy bukása valószínűleg az árán fog múlni. Ha más órákhoz hasonló áron kínáljék, nagy sikere lehet vele az Asusnak.

 

 

 

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció