KKV-AKADÉMIA: konzultáció a megváltozott adózásról, kötelezettségekről

Adó, cafeteria, társasági jog 2015

A Piac és Profit a KKV-AKADÉMIA keretében áttekintést kíván nyújtani a kkv-vezetők számára a 2015-ben megváltozott adózásról, szabályozási, adminisztrációs kötelezettségekről. Az eseményt egy döntést segítő konzultációnak is tekinthetjük.

Ez az év is adó- és szabályozóváltozásokkal kezdődik. Sok újdonsággal kell a cégvezetőnek azonnal tisztában lennie, beépítenie a szervezet pénzügyi és gazdálkodási rendszerébe, valamint üzleti döntéseibe. 

 

 

 

A Piac és Profit korábban már összefoglalta blogjában a legfontosabb adóváltozásokat, melyek januártól léptek életbe. Egy adózási kisokost is készítettek már kifejezetten a 2015-ös évre vonatkozóan, ahol összeszedték a legfontosabb változásokat a társasági adótól a áfa változásokig. 

 

A január 15-ei KVV-AKADÉMIA rendezvénye pedig e téma köré szerveződik, ahol arra is lehetőség nylik, hogy adó és jogi szakemberektől kérjenek tanácsokat azok, akikben kérdések merültek fel. A Piac és Profit rendezvényén három nagy témában kaphatnak kimerítő tájékoztatást a résztvevők, valamint személyes konzultációra is lehetőségük nyílik a legjobb adó és jogi szakértőktől.

 

Részletes program és jelentkezés itt.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció