Ajándékozás kreatívan

Kreatív ötlettel rukkolt elő a S&T Consulting Hungary Kft. csapata karácsonyi rendezvényük alkalmával, hiszen az eseményt igyekeztek nemes célra fordítani, ezzel is ösztönözve a meghívott vendégeket a részvételre.  Elhatározták, hogy minden résztvevő után kétezer forinttal támogatják a mélyszegénységben vagy nagycsaládban élő gyermekek karácsonyát, emellett a rendezvény helyszínén további pénzbeli felajánlásokat is tehettek a vendégek.

 

Az S&T Consulting Hungary Kft. több mint tizenöt éve működik sikerrel a hazai és nemzetközi informatikai szolgáltató piacon. A cég figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra (CSR), ezt szem előtt tartva szervezte meg idei karácsonyi partnertalálkozóját. A közel 350 meghívottat a Centrál Színházba invitálták, ahol az előadást követő fogadáson tárgyi és pénzbeli adományokat gyűjtöttek a rászoruló gyermekeknek, mindemellett az S&T a megjelent vendégek után fejenként kettőezer forinttal járult hozzá a szegénységben, nehezebb körülmények között élő gyerekek örömtelibb karácsonyához. A rendezvényen közel 750 ezer forint adományt gyűjtöttek. Az összegyűjtött adományok mellett a cég dolgozói részt vállalhatnak a csomagolásban a MikulásGyárban, ezzel még közelebb kerülve másokhoz, egymáshoz.

„Fontosnak tartjuk, hogy összefogással segítsük azokat, akiknek – lehetőségeik hiányában – nem jutna ajándék a karácsonyfa alá. A MikulásGyár Európa egyik legnagyobb, évente megszervezett jótékonysági akciója, munkájuk nyomon követhető a fogadóhelyeken, ezért választottuk idén őket. Közös felelősségünk felajánlásokat gyűjteni a rászorultaknak, kik lehetnek gyerekek, idősek, egyedülállók, nagycsaládosak, dolgozók és munkanélküliek, bárki.  Amikor olyan sikeres évet tudhatunk magunk mögött, mint a 2013-as, akkor még inkább kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk másoknak. Így méltóképpen zárhatjuk az idei évet. Mindez ügyfeleink s partnereink nélkül nem valósulhatott volna meg, ezért külön köszönettel tartozunk nekik. – mondta Szabó Péter, az S&T Consulting Hungary ügyvezető igazgatója.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció