A Telekom és a Vidanet ügyfelei is élvezhetik az Epic Drama műsorait

forrás: Prím Online, 2019. január 9. 17:58

A Magyar Telekom és a Vidanet kábelszolgáltatók kínálatában is szerepel az Epic Drama, mindjárt az év elején olyan sorozatokkal, mint a Jamestown, a Mrs. Wilson, vagy a Maltese. Ezzel az újdonsággal mind a négy, Viasat World által sugárzott csatorna elérhetővé vált hazánk legnagyobb szolgáltatóinak választékában.

A londoni központú Viasat World a Viasat Nature, Viasat History és Viasat Explore után, 2017 decemberében indította útjára az Epic Dramat Európa 11 országában. A ma 16 piacon jelen lévő, reklámmentes csatorna 10 millió előfizetőt tudhat magáénak. Kínálatában kosztümös drámáktól a történelmi, kaland és akciós sorozatokon át a krimikig szerepelnek elismert filmes szériák. 

 

- A Magyar Telekommal kötött együttműködést közel egyévnyi előkészítő munka előzte meg, és büszkék vagyunk arra, hogy a szerződés nyomán immáron mindhárom nagy kábelszolgáltató komolyan felfigyelt az Epic Dramara. 2019 januárjától a magyar háztartások nagyságrendileg fele fogja már a drámák adóját. Nézőinknek és a szolgáltatóknak mindenképpen nagy köszönet jár az elmúlt egy év bizalmáért, amelyért cserébe továbbra is azon leszünk, hogy a legjobb és legújabb sorozatokat tűzzük műsorra – nyilatkozta Horváth Tamás, a Viasat World kereskedelmi igazgatója. Hozzátette, a drámacsatorna január 8-tól a Magyar Telekom IPTV, SAT, TV GO és Szuper Családi HD előfizetői körében érhető el. Ezen felül az Epic Drama SVOD tartalmai megjelennek a Magyar Telekom havidíjas on demand szolgáltatásában, a MoziKlubban is, már az első negyedévben mintegy 250 órányi sorozattal.  

 

– Vállalatunk folyamatosan figyelemmel kíséri az előfizetői igényeket és azok változásait, és örömünkre szolgál, hogy egy olyan csatornával tudjuk a programkínálatunkat szélesíteni, amely színvonalas drámasorozatokat kínál előfizetőink széles körének – mondta a csatorna indulása kapcsán Rajki Annamária, a Magyar Telekom TV és entertainment központvezetője.

 

Az Epic Drama január 9-étől a Vidanet kínálatában is megjelenik, a családi csomag előfizetői számára.

 

Az első negyedév egyik kiemelt kosztümös sorozata a csatornán a Mrs. Wilson, egy bigámista ügynök igaz története lesz. A főszereplőt Ruth Wilson alakítja, aki A viszony című sorozatért már kiérdemelte a Golden Globe szakmai elismerését is. A színésznagyság ebben a szerepben most saját nagymamáját alakítja, hiszen a cselekmény az ő családjának valós története. Szintén az Epic Dramara jön a javarészt Magyarországon forgatott Jamestown történelmi sorozat összes évada – az első széria mindjárt január közepén indul. Az Újvilág lényegében első kolóniájának története ott kezdődik, amikor az alapítás után 12 évvel, 1619-ben feleségjelöltek csatlakoznak az addigi férfitársasághoz, és ezzel egyetemben szerelem, vágy, hatalom, erőszak és a túlélésért folytatott küzdelem is megjelenik Virginiában. A maffiasorozatok kedvelőinek pedig leginkább a hetvenes években, vintage autókkal játszódó Maltese: The Mafia Detective című kemény, ugyanakkor elbűvölő thriller ajánlott. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38