NagyszabĂĄsĂș hĂĄlĂłzatfejlesztĂ©s Ășjabb kilenc Somogy megyei telepĂŒlĂ©sen

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatási rendszerében megvalósult, közel 156 millió forint értékƱ beruházásnak köszönhetƑen a T-Home 2011. február 1-tƑl a marcali kistérség kilenc településén nyújt szélessávú internet -, televízió- valamint telefon-szolgáltatást. A fejlesztéssel több mint kétezer lakos érheti el a legmodernebb technológiára épülƑ szélessávú hálózati infrastruktúrát. A beruházás megvalósítója, a pályázat kedvezményezettje és a hálózat tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.

A beruházásnak köszönhetƑen az érintett településeken lakók a szélessávú internet révén új lehetƑségekhez, új élményekhez juthatnak, amely nemcsak a szabad óráikat teheti élvezetessébbé, hanem munkavégzésüket is nagyban megkönnyítheti.
A T-Home egy idƑben akár több tévékészüléken is elérhetƑ, kiváló kép- és hangminƑségƱ tévészolgáltatást, ezen kívül böngészésre, levelezésre, információgyƱjtésre, kapcsolattartásra, képek letöltésére, online zenehallgatásra, jelentƑs adatforgalommal járó tevékenységekre alkalmas, adatforgalomtól független havi díjú internetet, személyes igényekre szabott kábeltelevíziós csomagokat, valamint kedvezƑ havidíjú, alacsony percdíjú kábeltelefon-szolgáltatást kínál a kistérségekben élƑknek.
 

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł