Motorola Xoom tábla Android 3.0 operációs rendszerrel

A Motorola még az elmúlt héten megrendezett CES 2011 kiállításon mutatta be az „Xoom” tábla PC-t, amely a cég első Android tábla-masinája és 2011 első negyedévében lesz kapható.

 A Xoom tábla 10,1 hüvelykes, 1280 x 800 képpont felbontású érintőképernyőt, 1 GB RAM memóriát és 32 GB belső memóriát és SD kártyacsatlakozót tartalmaz. Az Xoom tábla az Android operációs rendszer legújabb, Honeycomb változatát használja, amely Android 3.0 néven kerül kereskedelmi forgalomba. Ezt a változatot a táblagépekhez optimalizálták és jelentős mértékben különbözik a  mai mobiltelefonokon használt változattól.

 Az Xoom tábla súlya 72 dkg, 4,5 dekával több, mint az Apple első generációs iPAD masinája, mérete 248 x 168 x 12 mm. Az integrált vezeték nélküli modul a 3G képességeket támogatja (opcionális 4G LTE támogatás) de magába foglalja a Bluetooth és 802.11n vezeték nélküli modulokat is.

 Az Xoom tábla előlapján 2 megapixeles, hátoldalán 5 megapixeles kamerát és villanót tartalmaz (720p videók készíthetők). A masina azonban 1080p videók lejátszására is alkalmas.

 A Motorola több dokkolóállomást kínál. Kapható lesz egy „Standard” dokkolóállomás és egy „SpeakerHD Dock” elnevezésű is. Az utóbbi hangszórókat és TV kimenet tartalmaz. Az év későbbi részében a felhasználók egy Bluetooth vezeték nélküli billentyűzetet is vásárolhatnak.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció