E-média táblagép és a felhő-alapú e-könyvesbolt a Sharptól

A Sharp bemutatta a Galapagos e-média táblagép megoldását és a felhő-alapú e-könyvesbolt szolgáltatását. A Sharp egyedi XMDF (ever-eXtending Mobile Document Format) formátumot használó Galapagos, a gazdag tartalmaknak, az intuitív kezelőfelületnek és a rendszeresen frissülő tartalmaknak és szoftverfrissítéseknek köszönhetően fejlett e-olvasói élményt ígér a felhasználóknak.

A Galapagos e-média táblagép és e-könyvesbolt szolgáltatása hozzáférést biztosít megannyi e-könyv, filmes és zenei tartalmakhoz. Az opcionálisan választható „automatikusan ütemezett kézbesítési szolgáltatás” mindig a legfrissebb újság és magazin tartalmakba nyújt betekintést vezetéknélküli kapcsolaton keresztül. Az 16:9-os LCD érintőképernyős megjelenítővel ellátott és gazdag grafikai tulajdonságokkal bíró, Sharp által kifejlesztett és optimalizált e-média táblagépe egy dinamikus tárháza a vezetéknélküli kapcsolaton keresztül elérhető e-nyomtatott és multimédiás tartalmaknak. A felhasználók az online könyvesboltban elérhető tartalmakat megvásárlás előtt díjmentesen böngészhetik, amit vásárlás után letölthetnek a készülék micro SD, így azok WiFi hálózat nélkül is akármikor előhívható marad a készüléken.

Az XMDF formátumról
A Sharp által kifejlesztett XMDF formátum egyszerű módon teszi lehetővé a digitális tartalmak megjelenítését több féle elrendezésben. Ezen felül a Sharp számos digitális tartalmat tesz elérhetővé e-Pub formátumban (a legszélesebb körben használt formátum az Egyesült Államokban).
A Sharp a jövőben tovább kívánja bővíteni az elérhető tartalmak és tulajdonságok skáláját, kiegészítve azokat olyan kategóriákkal, mint videók és e-kereskedelem, valamint egyszerű kapcsolhatóságot kíván teremteni a kapcsolt AQUOS LCD TV-k és okostelefonok között. Ez utóbbi révén a táblagépen tárolt tartalmak könnyedén megjeleníthetővé válnak a nagyképernyős AQUOS TV-ken, miközben a főbb tulajdonságok a táblagépről lesznek kezelhetők. A jövőbeli tervek szintén kitérnek olyan területekre, mint integrált otthoni irányítás, oktatási, orvosi és e-kereskedelemhez köthető alkalmazások fejlesztése.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció