Leállt a T-Mobile hálózata, máshol nincs fennakadás a szolgáltatásban

A T-Mobile hálózatába tartozó telefonszámokat nem lehet hívni és a hálózatból sem lehet hívást kezdeményezni, a többi szolgáltatónál egyelőre nem tudnak országos hibáról - tudta meg az MTI. Nem csak a telefonálás, a mobilinternet is akadozik országszerte a T-Mobile hálózatában, valószínűleg a vihar miatt. Az MTI úgy értesült, hogy a hiba elhárítása folyamatban van. Egyes értesülések szerint a szélvihar megrongált egy átjátszótornyot, ez okozza a meghibásodást.

Országos hiba tapasztalható a T-Mobile 3G adatszolgáltatásban és részben a hangszolgáltatásban, a hiba okának feltárása jelenleg folyamatban van - mondták el az MTI érdeklődésére a T-Mobile telefonos ügyfélszolgálatánál. Hozzátették: az országban többfelé lehetnek problémák. A T-Mobile-nál elnézést kértek a kellemetlenségért. Mint mondták, a hiba kapcsán hamarosan kiadnak egy sajtóközleményt.
 
A Magyar Telekomnál nincs tömeges hiba nyilvántartva - internetes hibáról tudnak Gödöllőn -, de hangsúlyozták: előfordulhatnak hibák. Ha valakinek egy konkrét telefonszámmal kapcsolatos problémája van, azt ellenőrzik, és szükség esetén javítják.

A Vodafone-nál és a Telenornál sem jelezték, hogy rendszerleállás történt volna - tájékozatták az érintett szolgáltatóknál az MTI-t.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció