Nokia C7 a Telenornál

2010. november 30-tól a Telenornál is kapható a Nokia legújabb, Symbian 3 operációs rendszerre épülő okostelefonja, a Nokia C7.

A Nokia C7, melyet kifejezetten a stílusra sokat adó vásárlók igényeire terveztek, kiválóan alkalmas a közösségi oldalak használatához, így tökéletesen megfelel azoknak, akik be akarnak jelentkezni és értesülni a legújabb fejleményekről. A készülék új, MobilKvartett 3000 előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal és 1 éves tarifamegtartással 990 forintért vásárolható meg november 30. és január 3. között, illetve a készlet erejéig.

A Nokia C7 a rozsdamentes acélt és az üveget egy kecses, teljes érintőképernyős designban egyesíti. A 3,5” AMOLED kijelző ideális a közösségi oldalak használatához, mivel a Facebook és a Twitter frissítései közvetlenül a kezdőoldalon jelennek meg, továbbá az olyan népszerű e-mailfiókok mint az Ovi Mail, a Yahoo! Mail és a Windows Live Hotmail egy érintéssel elérhetőek.

A Nokia C7 okostelefont tulajdonosa kedvére személyre szabhatja az Ovi Áruházból letölthető magyar és külföldi alkalmazások sorával:
- A Vatera alkalmazásával nem kell többé folyamatosan a számítógép előtt ülni és figyelni az aukciókat, akár út közben is licitálhatunk az áhított termékre.
- Az OzoneNetwork alkalmazás segít a Nokia C7 tulajdonosoknak az időjárásnak legmegfelelőbb ruhaviselet kiválasztásában, hiszen a kezdőképernyőn megjelenő widget valós idejű frissítést fogad, így a legfrissebb időjárás előrejelzés érkezik a telefonra.
- Az egyik legnépszerűbb mobilos játék, az Angry Birds lényege, hogy a Madaraknak bosszút kell állniuk a Disznókon, akik ellopták a tojásaikat.
 
A többi Nokia okostelefonhoz hasonlóan a Nokia C7 is tartalmazza az ingyenes Ovi Térképek gyalogos és autós navigációs szolgáltatást, amely több mint 70 országban elérhető világszerte, és semmilyen rejtett költséget nem tartalmaz. A Nokia C7 tulajdonosoknak az Ovi Térképek új, béta verziója is letölthető a Nokia Beta Labs oldalról. Az új verzió tartalmazza világszerte 85 város tömegközlekedési eszközeinek térképét is, valós idejű forgalmi információkat, sebességmérő kamerák helyzetét, parkolók és benzinkutak helyét, sőt még az aktuális sebességkorlátozásokat is.


 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció