Hibásak lehetnek a Nokia N8 mobilok

Úgy tűnik, hogy a Nokia új csúcstelefonja, az N8 el van átkozva, mivel a többszöri halasztás után piacra dobott készülékek egy része hibás, ami azzal jár, hogy váratlanul kikapcsolnak.

Niklas Savander, a Nokia kereskedelmi igazgatója azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a felhasználóktól érkezett beszámolók szerint egyes Nokia N8 mobilok hirtelen kikapcsolnak, majd nem is lehet őket visszakapcsolni. Egy olyan gyártási hibáról van szó, ami a telefonok összerakásánál jelentkezett, és állítólag azóta már kijavították. Savander szerint a probléma csak a készülékek egy kisebb részét érinti, pontos, vagy akár hozzávetőleges számokat azonban egyelőre nem tudott mondani.

Az N8-nak eredetileg még júniusban kellett volna piacra kerülnie, azonban az új Symbian 3 operációs rendszer problémái miatt el kellett halasztani a premiert. A 12 megapixeles kamerával felszerelt okostelefon végül októberben debütált világszerte, a most kiderült műszaki hiba azonban aligha segít abban, hogy a Nokia visszaszerezze általa a felső kategóriás mobiloknál elvesztett részesedését.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció