Elindult a Nokia magyarországi webáruháza

A webáruházban már előrendelhető a Nokia X3 Touch and Type készülék

Októbertől Magyarországon is elérhető a Nokia Online Shop , a Nokia hivatalos webáruháza. A webáruházban a Nokia telefonok széles modell- és színválasztéka mellett a vásárló akár a készülékek kompatibilis tartozékait is egyszerűen megvásárolhatja.

A Nokia webáruház első számú újdonsága, a Nokia X3 Touch and Type készülék, már most megvásárolható. A szuper vékony Nokia X3 Touch and Type készülék egyesíti az érintőképernyőt és a hagyományos 12 gombos telefon-billentyűzetet, ezáltal lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan pötyöghessenek a fényes érintőképernyőn, valamint SMS-ek villámgyors írása vagy a hívások kezelése közben használhassák az ismerős mozdulatokat a billentyűzeten.

A Nokia Online Shop kínálatában megtalálhatóak a nemrég megjelent új Nokia okostelefonok (Nokia C5, C6), az üzleti készülékek, és hamarosan elérhető lesz a számos helyi tartalommal érkező Nokia N8 és a Nokia C7 is. A Nokia Online Shop egyszerűen és gyorsan kezelhető, a készülékeket pedig a kiválasztást és megrendelést követően akár egy napon belül kézbe veheti a vásárló.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció