Piacra lép a Nokia második Symbian3 operációs rendszerre épülő okostelefonja

Világszerte megkezdődött a közösségi internetezők okostelefonjának, a Nokia C7 szállítása. A Nokia C7 a vállalat második Symbian3 platformra épülő okostelefonja, a Nokia N8 után.

A Nokia C7 a rozsdamentes acélt és az üveget egy kecses, teljes érintőképernyős designban egyesíti. A 3,5” AMOLED kijelző ideális a közösségi oldalak használatához, mivel a Facebook és a Twitter frissítései közvetlenül a kezdőoldalon jelennek meg, továbbá a népszerű e-mailfiókok mint az Ovi Mail, a Yahoo! Mail és a Windows Live Hotmail egy érintéssel elérhetőek. A Nokia C7 emellett alkalmazások, játékok, videók, valamint web és helyfüggő szolgáltatások tárházát teszi elérhetővé a felhasználóknak az Ovi Áruház segítségével.

„A Nokia C7 a második okostelefonunk a piacon, amely a Symbian új verziójára épül – mondta Jo Harlow, a Nokia okostelefonokért felelős vezetője. – A Nokia C7, melyet kifejezetten a stílusra sokat adó vásárlók igényeire terveztünk, kiválóan alkalmas a közösségi oldalak használatához, így tökéletesen megfelel azoknak, akik be akarnak jelentkezni és értesülni a legújabb fejleményekről.”

A közösségi oldalak használatára optimalizált készülék piacra dobását követően a Nokia kiválasztja majd a legaktívabb Facebook-felhasználókat a Nokia saját globális Facebook-oldalának 1,4 millió rajongója közül. Az öt kiválasztott döntős mindegyike egy Nokia C7 készüléket fog kapni, hogy annak segítségével szervezzenek egy partit a különböző közösségi oldalakon. Az a rajongó, aki a partit a Facebookon legjobban mutatja be – azaz a legtöbb frissítést és posztot generálja – magának és 20 barátjának is nyer egy-egy Nokia C7 készüléket.

A Nokia C7 várható adók és támogatások nélküli ára 335 euró lesz, azonban az ár és az elérhetőség területenként és szolgáltatónként eltérő lehet.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció