T-Home: optikai internetcsomag és új előfizetői ajánlatok

A T-Home – az előfizetőig kiépített optikai technológiának köszönhetően – extra sebességű internetet, kiemelkedően magas kép- és hangminőségű tévészolgáltatást nyújt kedvező áron, T-Home kedvezménnyel Budapest IV., X., XI., XIII., XIV., XXII. kerület, Debrecen, Eger, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg egyes részein. Az új kínálatban tévé, optikai internetcsomag és telefon együtt már havi 6380 forintért is megrendelhető.

Az új technológiának köszönhetően a lakosság és az intézmények számára mindennapossá válhat a több tévékészüléken nyújtott, egyes televíziós csatornák és a Videotéka meghatározott filmjeit HD minőségben is kínáló IPTV szolgáltatás, valamint a zenei és multimédiás tartalmak villámgyors letöltése akár 50 Mbit/s letöltési sebességgel (Optinet Super csomag esetén a min. és max. letöltési sebesség: 25–50 Mbit/s, a min. és max. feltöltési sebesség pedig 12,5–25 Mbit/s).
A T-Home legújabb ajánlataiban az előfizetők tévét, optikai internetcsomagot és telefont együtt, többféle kombinációban kedvezményekkel vagy akár külön-külön is megrendelhetnek. Amennyiben valaki két csomagot együtt választ, dupla kedvezményben, ha hármat, akkor tripla kedvezményben részesül.
Igazi pénztárcakímélő ajánaltként a T-Home tévét, internetet és telefont együtt – egy éves hûségidôvel, Optinet Easy valamint IPTV és Digitális telefon Alap csomaggal – már havi 6380 forintért is ajánl. A család minden tagjának szóló – Optinet Happy, IPTV Családi és Digitális telefon Alap – csomagban, egy éves hűségidővel mindez 8480 forintba kerül. Ha pedig valaki csak IPTV-t és Digitális telefont szeretne, akkor egyéves hűségidővel, Alap csomagban már havi 3890 forintért élvezheti a szolgáltatást.
Az ajánlatokról és az optikai hálózat által lefedett területekről további információ a www.t-home.hu oldalon található.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció