Eee Skype-telefon

Az Eee család új taggal bővült, most azonban nem egy újabb netbook-ot mutatott be az Asus, hanem egy VoiP-hívásokra alkalmas asztali videótelefont.

Az Eee Videophone egy olyan készülék, amellyel számítógép nélkül is lehet internetes telefonhívásokat kezdeményezni. Az eszközt felszerelte a gyártó egy 800x480 pixel felbontású 7 hüvelyk átmérőjű kijelzővel valamint egy 0.3 megapixeles webkamerával. A felhasználóknak többféle csatlakozási pont is a rendelkezésükre áll, így megválaszthatják, hogy LAN-on vagy WLAN-on keresztül létesítenek internetes kapcsolatot, sőt egy USB-port is gazdagítja a felszereltséget. Az akkumulátor legfeljebb húsz perces beszélgetési időt tesz lehetővé, így a készülékre csakis túlzással lehet ráaggatni a mobil jelzőt. Az Eee Videophone Skype-al előtelepítve érkezik, a képernyőn megjelenő nagy szimbólumoknak köszönhetően pedig az idősebbek is elboldogulnak a készülékkel.
Az Asus meglehetősen borsos áron kezdi meg január végén az internetes videótelefon forgalmazását, a vásárlóknak 260 eurót (74.000 Ft) kell majd azért fizetniük.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció