Munkaerőhiány – 2021, új fokozatra kapcsolva

Teljes erővel, magasabb fokozatra kapcsolva tért vissza a munkaerőhiány a pandémia előtti szintre. Néhány hiányszakmában aranyáron sem lehet új munkaerőt kapni. Hol vannak új munkavállalók? Az ismét diktáló pozícióba kerültek milyen új elvárásokat támasztanak a munkavállalók felé? A rugalmas munkavégzés már alapvető igényükké vált. Sőt, az új trend a napi 6 óra, hetente 4 nap.

Honnét lehet új embereket beemelni? A huszonéves és pályakezdő korosztályból, a harmincasokból, akik az önállóságuk megtartását alapfeltételként támasztják, vagy a negyvenesek táborából? A körülbelül 600 ezer külföldön dolgozó fiatal, szakképzett embert vajon be lehet pótolni a nyugdíjas és a megváltozott munkaképességű emberekkel? Mit lehet tenni ebben a helyzetben, hogy a termelés, működés ne akadozzon? 

 

Ehhez nyújtanak segítséget a PP Konferenciaközpont  és a BKIK által szervezett Munkaerőhiány konferencia szakértő előadói, a szakma legkiválóbbjai. 

Várjuk szeptember 30-án a Munkaerőhiány – 2021 című konferenciára a kkv-döntéshozókat, a gazdálkodó szervezetek tulajdonosait, első számú vezetőit, a középvezetőket, a HR-es szakembereket, továbbá a pénzügyi, munkaügyi tanácsadókat. Sokat tanulhatunk egymástól! A gyakorlat a legjobb tanítómester! 

 

A konferenciára helyszíni részvételre, távoli, videón megtekintésre és a kettőre együtt is lehet regisztrálni.

 

A helyszínre jövőknek grátisz networking, amin üzleti kapcsolatokat is köthetnek a többi résztvevővel.

 

Részletes program és earlybird-kedvezményes regisztráció

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció