Tovább bƑvíti partneri hálózatát a Universal Robots Magyarországon

A világ vezetƑ kobotgyártója tovább erƑsíti magyarországi jelenlétét, hogy minél jobban segíteni tudja az ipari automatizálás elterjedését. A Tech-Con Hungária Kft-nél az együttmƱködés révén nemcsak robotokat, hanem teljes integrált robotrendszereket is kínálnak az ügyfelek számára.

A Tech-Con Hungária Kft. 1992 óta tevékenykedik az ipari automatizálás területén. A vállalat célja, hogy partnerei egy forrásból elérhessék a célgépépítéshez, gyártósori automatizáláshoz használt alkatrészek és kiegészítƑk teljes körét – az ehhez szükséges megbízható mƱszaki támogatással együtt. 

 

A közel 30 éves tapasztalat mellett a nemzetközi cégcsoportuk által nyújtott stabil háttérre és tudásbázisra is támaszkodhatnak. Erre az alapra építkezve folyamatosan bƑvül a saját tervezésƱ megoldások köre, mint szállítópályák, FIFO és lean kiszolgáló eszközök, aktuátorok, pneumatikus- és vákuumos megfogók.

 

Az Ipar 4.0 trendet követve logikus lépés volt a robotika beemelése kínálatunkba. Célként tƱztük ki, hogy mindenképpen önállóan képviselhessük egy elismert világmárka portfólióját. Nemzetközi partneri hálózatunk segítségével kerültünk kapcsolatba a Universal Robotscal. A gyártó innovatív,  globális piacvezetƑ szerepe a kollaboratív robotok terén, régiós fejlƑdési tervei egybevágnak a Tech-Con Group fejlesztési koncepciójával, így együttmƱködésünk a szinergiahatás kölcsönös kihasználásra épül.  Célunk, hogy partnereink akár csak magukat a robotokat, akár komplett, integrált robotrendszert be tudják szerezni tƑlünk – mondta el Kövesi András a Tech-Con Hungária Kft. cégvezetƑje.

 

A hazai ipar automatizáltsága az elmúlt évtized jelentƑs fejlƑdése ellenére elmarad a nyugat-európai országokétól és a régióétól. A magyar kis- és közepes vállalkozások robotizációs szintje 11 százalék, ugyanez a mutató Romániában 15,4, Csehországban pedig 23,3 százalék a Universal Robots legújabb kutatása szerint. A bérek szükségszerƱ és indokolt emelkedése, a rendelkezésre álló munkaerƑ korlátossága, illetve legújabb – sajnálatos – fejleményként a koronavírus hatása, egyértelmƱen a szélesebb körƱ, komplexebb automatizálási megoldások alkalmazását ösztönzi a gazdasági szférában. 

 

Az Universal Robots kollaboratív robotkínálata a Tech-Con Kft. szakmai támogatásával, logisztikai hátterével kiegészülve erre az igényre jelent megoldást.

 

A Universal Robots kollaboratív robotjai jó lehetƑséget kínálnak, hogy a gyártó vállalatok mérettƑl és szinte iparágtól függetlenül megoldják a munkaerƑhiánnyal kapcsolatos problémákat, növeljék termelékenységüket és csökkentsék a gyártás minƑségébƑl fakadó problémák számát. JellemzƑikbƑl adódóan költséghatékony, rugalmas és biztonságos automatizációs megoldást nyújtanak az említett kihívások lekezeléséhez az egyszerƱ programozhatóság, magasfokú és gyors integrálhatóság mellett.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł