Újra Veres Mihály az EFISZ élén

Az EFISZ Elnöksége újabb három évre Veres Mihályt választotta az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ) elnöki feladatainak ellátására.

„Az első két és fél év az EFISZ egyesület szakmai megalapozásáról, a partneri kapcsolatok kialakításáról és a közös munka elindításáról szólt. Az elkövetkezendő időszakban azt a megkezdett szakmai munkát szeretnénk folytatni, amely a digitalizációt az innovatív készpénzkímélő elektronikus fizetési megoldásokkal segíti” - nyilatkozta Veres Mihály, az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetségének elnöke.

 

Az EFISZ 2020-ban is több szakmai eseményt szervez, melyeken többek között szó lesz a hazai fizetési ökoszisztéma átalakulásáról, az Azonnali Fizetési Rendszer aktualitásairól, illetve az arra épülő potenciális szolgáltatásokról és új értékláncok létrehozásáról, a PSD2 és Fintech vonatkozásában az eddig, a szektorban szerzett hazai és nemzetközi tapasztalatokról, lehetőségekről és együttműködésekről, a mesterséges intelligenciáról, a közösségi közlekedés és az okos város megoldásokról.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció