Az Ingenico megkezdte a hűségprogramok Apple Pay támogatásának integrálását

Az egyszerű és biztonságos fizetések piacvezető szolgáltatója, az Ingenico Group bejelentette, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában megkezdte a hűség- és kuponprogramok Apple Pay támogatásának integrációját a fizetési terminálokba. Az integráció révén az Ingenico termékeket használó bármilyen méretű kereskedő kihasználhatja a hűség-, jutalom- és ajándékkártya és egyéb hozzáadott értéket képviselő szolgáltatás gyors és kényelmes elérését az Apple Wallet-ben az iPhone készülékeken.

Az Apple Pay alkalmazás népszerűsége folyamatosan növekszik világszerte, valamint már szinte minden jelenleg forgalomban lévő Ingenico POS terminál képes az érintésmentes fizetések elfogadására. Az új megoldásnak köszönhetően a vásárlók ezentúl kényelmesen, Face ID-vel vagy Touch ID-val pillanatok alatt hozzáférhetnek hűségkártyáikhoz, és használhatják azokat az Ingenico terminálokon.

 

Mark Bunney, az Ingenico Group észak-amerikai piacra lépésért felelős igazgatója elmondta: „Az Apple Pay és a hűségprogramok integrálása lehetővé teszi számunkra, hogy modernizáljuk és digitalizáljuk a hagyományos kuponfüzeteket, hűség- és ajándékkártyákat, ezzel javítva a vásárlói élményt az iPhone felhasználók milliói számára. A fejlesztés azt is lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy még kifinomultabbak legyenek a lojalitás megteremtésében” – mondta el az igazgató.

 

A megoldást felhasználó kereskedők testre is szabhatják az Apple Wallet-ben megjelenő hűségprogramjukat, az ügyfelek pedig bankkártyáikkal egy helyen tárolhatják azokat Touch ID-vel vagy Face ID-vel biztosítva. Sőt, a hűség- vagy ajándékkártya automatikusan aktiválható a fizetéssel egy időben. Az új megoldás lehetőséget kínál arra is, hogy az ügyfelek valós idejű értesítéseket, valamint jelzéseket kapjanak telefonjukra, egy új, személyesebb vásárlási élmény részeként.

 

Az Apple Pay hűségprogramok támogatása először az Egyesült Államokban és Kanadában lesz elérhető a Telium TETRA operációs rendszert futtató Ingenico terminálokon.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció