Újra jön az Open Academy

November 22-én a megszokott értékekkel és koncepcióval tér vissza az Open Academy. Új helyszínen, az ELTE Harmónia termében ismét naprakész és magas színvonalú elŇĎadásokkal várják a szoftverfejlesztŇĎ szakembereket.

A Google elŇĎadásának keretében szó lesz majd napjaink egyik legdinamikusabban fejlŇĎdŇĎ területérŇĎl, a Machine LearningrŇĎl, és arról, hogyan tudják az elŇĎnyeit kiaknázni azok a szakemberek is, akik egyelŇĎre csak ismerkednek ezzel az új tudománnyal. A Skyscanner software engineere, Czap Balázs a skálázható microszervizek mŇĪködtetését fogja bemutatni, a helyszínt biztosító ELTE munkatársa, Révész Ádám pedig a Kubeless alapú elosztott rendszerekrŇĎl beszél majd. Takács András a Commsignia alapítója szintén aktuális és napjainkban megkerülhetetlen témával készül, elŇĎadásából kiderül, mi az a V2X (vehicle-to-everything) technológia és miért megkerülhetetlen a kooperatív közlekedés manapság. A biztonságos API fejlesztés világába nyújt mélyebb betekintést a Balasys munkatársa, Bauer Péter, Lehóczky Zoltán a Lombiq Technologies alapítója pedig a nyílt forráskódú Orchard rendszert mutatja be a hallgatóságnak.

 

Az Open Academy helyszínét mindig egy egyetem biztosítja, és minden sallangtól mentesen fókuszál a lényegre: a tudásmegosztásra. Nincsenek marketing elŇĎadások, nincs catering, és a helyszín is szakmai együttmŇĪködés keretében áll rendelkezésre. Ami viszont van, az egy csokor valódi tudást adó elŇĎadás, a legforróbb témákban, késŇĎ délutántól késŇĎ estig.

 

A 2011 óta mŇĪködŇĎ Open Academyt a Balabit alapította. A céget az elmúlt évben – az egyik legsikeresebb magyarországi startup exit eredményeként – felvásárolta az amerikai székhelyŇĪ One Identity. A vállalat hazai fejlesztŇĎközpontjai a One Identity legnagyobb R&D központjai lettek, így az innováció elŇĎsegítése és a tudás megosztása továbbra is kiemelt jelentŇĎséggel bír. Örömmel jelentjük be, hogy a korábbi Open Academy hagyományok mentén, a One Identity kiemelt szponzori támogatásával, mostantól stratégiai együttmŇĪködés keretében a Talentera szakmai közössége szervezi az Open Academy rendezvényeit.

 

A Talentera számos ingyenes rendezvény, tréning, meetup, workshop és konferencia házigazdája, így az Open Academy továbbra is megfelelŇĎ szakmai háttérrel és a megszokott közvetlen hangvételben folytatódhat. A cél nem kevesebb, mint évente kétszer minél több IT szakembert ültetni vissza az iskolapadba a life-long-learning szellemében.

 

A Talentera egy ingyenes karrierszolgáltatás, amely tréningeket, közösségi eseményeket, karrier tanácsadást és munkaügyi supportot nyújt a karrierjüket agilisen építŇĎ szakemberek számára.

 

Friss ötletekkel és a legújabb technológiákkal foglalkozó elŇĎadásokkal várnak minden érdeklŇĎdŇĎt november 22-én, pénteken 17 órai kezdettel az ELTE Harmónia termében az Infoparkban.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció