Hosszabbít ‘Az Év Honlapja’ pályázat

Meghosszabbított határidővel lehet még jelentkezni hazánk legrangosabb online marketing pályázatára, ‘Az Év Honlapjára’. A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, influencer kampányokat, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 26 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 6-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség, hogy megmérettesd a digitális marketinged!

A pályázók figyelmébe ajánljuk a vállalatokat érintő digitális kihívások érdekében bevezetett új kategóriákat, mint a véleményvezérek Influenszer kampányai, a profi programozók Technológiai- és Digitális megoldásai vagy az egyre népszerűbb Agrár és Rendezvény kategóriák.

 

„Rendkívül sok új honlappal és eseménnyel bővült idén is a marketing tér. Nonprofit szakmai versenyünk célja, hogy a legjobb megoldásokat minden évben díjazzuk és a közösség elé tárjuk. ’Az Év Honlapja’ pályázat épp ezért egy biztos pont kíván lenni ebben a hatalmasra nőtt digitális labirintusban.”  - mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

 

Érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen ez előnyt jelent a közönségszavazatok gyűjtésében. 

Pályázni az www.azevhonlapja.hu oldalon november 6. éjfélig lehet. 

 

A zsűrizést követően az ünnepélyes díjátadóra november 27-én kerül sor.

 

Nevezz weboldallal, applikációval, marketing vagy technológiai megoldással és közösségi vagy kreatív kampánnyal és legyen Tiéd 2019-ben ‘Az Év Honlapja’ díj!

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció