Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

A Csodavárak olyan inkluzív fejlesztő központok és játszóházak, ahol játszva fejlesztenek, és kiemelt hangsúlyt fektetnek a család bevonására, informálására és folyamatos támogatására. Fejlesztéseik sikereihez tapasztalt szakembereink mellett a személyre szabott terápiák, az inkluzív közeg, a modern környezet és az egyedi, innovatív megoldásaik járulnak hozzá. A jelenleg is komplex fejlesztési lehetőségeket egészítené ki a speciális, inkluzív játszótér. A kezdeményező a Rejtett Kincsek Down Egyesület, ehhez c satlakozott a RAVAK Kft.
 
 
„A művészek, valamint a RAVAK Hungary Kft. támogatásának köszönhetően az egyesület bízik abban, hogy lehozhatja a világűr egy darabját a Földre, bolygóközi felfedezőútra küldheti a világ legkisebb asztronautáit, és fantáziadús, élményteli fejlesztő játékokkal szerelheti fel az első magyar űrhajót a Csodavár Budapest Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház udvarán” – mondta Kisari Károly, a Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke.
 
„Nem volt kérdés, hogy a kezdeményezés mellé állunk, hiszen a RAVAK életében fontos szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalás. A mosdókat a 20. születésnapi partinkon fogjuk elárverezni és a bevételből remélhetőleg felépülhet ez a különleges játszótér, amivel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy ép és sérült gyermekek együtt fejlődhessenek, játszhassanak” – mondta Vajányi László, a RAVAK Hungary Kft. cégvezetője. 
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció