Educatio 2019: interakt√≠v programok a M√ĀV-csoport standj√°n

Pénteken és szombaton is 10-tŇĎl 17 óráig várja az érdeklŇĎdŇĎket a MÁV-csoport az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, a színpad közelében lévŇĎ, JE03-as számú standon.

A többnapos oktatási expón közel 200 kiállító és több mint 50 ezer látogató vesz részt évrŇĎl évre, zömmel a legfiatalabb korosztályból. Ňźk közel 50 intézmény hallgatóitól és oktatóitól érdeklŇĎdhetnek a képzésekrŇĎl, a szokásokról, a kollégiumi elhelyezésrŇĎl vagy éppen a hallgatók jövŇĎképérŇĎl.

 

 

A MÁV-csoport idén negyedik alkalommal vett részt kiállítóként az eseményen. A 36 négyzetméteres standon az érdeklŇĎdŇĎk megismerhetik a vasúttársaság duális képzését, a MÁV ösztöndíjprogramjait, a pályakezdŇĎ diplomás programot, a szakmai gyakorlati és a szakdolgozat-írási lehetŇĎségeket, valamint a vasúti területen hasznosítható szakképzéseket. A standon számtalan élményprogram – a többi közt tabletes játékok, kvízek, interaktív tábla – várja az érdeklŇĎdŇĎket; a MÁV bemutatását a vasúttársaság duális képzésben részt vevŇĎ hallgatói segítik.

 

A MÁV-csoport reméli, hogy az Educatión is egyre többen választják hivatásuknak a vasutat.

 

Az Education ingyenesen látogatható a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció