A Techwave Hungary Zrt. lehet a leg√ļjabb amerikai v√°llalatir√°ny√≠t√°si IT-trendek region√°lis meghonos√≠t√≥ja

Új névvel folytatja mŇĪködését az integrált vállalatirányítási rendszerekre szakosodott HostLogic Zrt. A két évvel ezelŇĎtt a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz csatlakozó HostLogic most még szorosabbra fŇĪzi a szálakat a többségi részesedést megszerzŇĎ tulajdonosával: átveszi a Techwave nevét és arculatát. A cég magyarországi vezetŇĎi azt remélik, hogy a váltás legalább olyan pozitív változásokat hoz majd magával, mint amilyeneket az elmúlt két évben a nemzetközi cégcsoporthoz való csatlakozás óta megtapasztaltak.

 Az 1999-ben alapított HostLogic Zrt. volt az elsŇĎ alkalmazás-szolgáltató Magyarországon, amely az SAP auditált partnereként kezdett a template alapú kis- és középvállalati SAP megoldásokkal, valamint a hozzájuk kapcsolódó informatikai infrastruktúra kiépítésével és üzemeltetésével foglalkozni.  A vállalat a speciálisan megszerzett tudásnak és tapasztalatnak és a folyamatosan növekvŇĎ ügyfélkörnek köszönhetŇĎen az elmúlt években rendszeresen SAP partnerdíjat nyert. Tevékenységének sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2016-ban egy nemzetközi vállalatcsoport, a Techwave jelent meg a tulajdonosok között. 

 

 

A Techwave cégcsoporthoz való csatlakozás a tulajdonosi kör átalakulása mellett azt is jelentette, hogy a cég világszínvonalú IT-piacok felé nyithatott és új, a korábbiakhoz képest lényegesen szélesebb gyakorlati tudásbázis is vált elérhetŇĎvé számára.  Az egységes névvel és arculattal történŇĎ mŇĪködéstŇĎl további elŇĎnyöket remél Fárizs Péter, a Techwave Hungary Zrt. igazgatósági tagja: „Az új felállás számunkra stabil finanszírozási hátteret és stabil mŇĪködést jelképez, s bízunk benne, hogy ügyfeleink az innovációs lehetŇĎségek magasabb szintjét is megtapasztalják. Mivel a Techwave központja az Amerikai Egyesült Államokban található, ahonnan jellemzŇĎen a világszínvonalú IT-trendek elindulnak, reményeink szerint az elsŇĎk között ajánlhatunk új megoldásokat, technológiai fejlesztéseket a régióban.”

 

A 2018. december 1-jétŇĎl immár Techwave Hungary Zrt. néven mŇĪködŇĎ vállalatnál arra számítanak, hogy tovább bŇĎvíthetik tudásukat és piaci részesedésüket Magyarországon, a már hagyományosnak számító területeken, mint az SAP S/4 HANA, SAP Analytics, SAP C/4 HANA. A cég jövŇĎre vonatkozó elvárása magával szemben, hogy olyan új megoldásokban, technológiákban, mint az IoT, Cloud és Digitalization erŇĎteljes üzletfejlesztés kezdŇĎdjön, valamint az is, hogy  a regionális és nyugat-európai terjeszkedéssel jelentŇĎs exportnövekedést érjenek  el. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció