A British Telecommunications országos pályázatot hirdet alsó tagozatos osztályoknak

A British Telecommunications #Mutimitdolgozol címmel országos pályázatot hirdet alsó tagozatos általános iskolások részére. A #Mutimitdolgozol verseny célja az, hogy a gyerekek büszkék legyenek a szüleikre, nézzenek fel rájuk a munkájuk miatt, és ezt fejezzék is ki. 

A pályázaton 2019. január 7-ig lehet indulni. A diákoknak a verseny során be kell mutatniuk szüleik munkáját egy, az általuk választott formában: készíthetnek YouTube videót, fényképet, animációt, rajzot vagy akár szöveget is. A legjobb alkotásokat szakmai zsűri fogja kiválasztani. Az első három helyezett osztály több százezer forint értékű ajándékutalványt nyer. A közönségdíjas műre a pályázat oldalán lehet majd szavazni: http://bit.ly/mutimitdolgozol.

 

A #Mutimitdolgozol pályázaton az általános iskola alsó tagozatos diákjai indulhatnak egyénileg vagy csoportosan. Egy osztály maximum 3 db pályázatot adhat le a versenyen. Az induló csapatoknak be kell mutatniuk, hogy mivel foglalkoznak a szüleik és miért büszkék a munkájukra. A diákoknak bármilyen műfajjal lehet nevezni: rajzokkal, festményekkel, szelfikkel, vlogokkal, videókkal, podcastokkal, elektronikusan megörökített versekkel, színdarabokkal stb. A pályázat beharangozó filmjét itt lehet megtekinteni: https://www.facebook.com/mutimitdolgozol/videos/367385040686744/.

 

 

A pályázati anyagokat a pályázóknak a British Telecommunications Mutimitdolgozol oldalán keresztül kell feltölteniük. A Mutimitdolgozol oldal a http://bit.ly/mutimitdolgozol linken keresztül érhető el. 

 

Szabó Zoltán, a BT ügyvezető igazgatója elmondta: „A pályázat azért született, hogy segítségével előtérbe helyezzük a családbarát felfogást, melyet mi munkáltatóként is nagyon fontosnak tartunk. A családbarát intézkedések bevezetése és fenntartása szerves részét képezik vállalatunk stratégiájának. Fontosnak tartjuk, hogy támogassuk kollégáinkat az egészséges munka-család egyensúly kialakításában és fenntartásában. Ennek a felfogásnak eredményeként a British Telecommunications immár három alkalommal nyerte el Magyarországon a Családbarát Munkahely címet. A tavalyi évtől pedig Családbarát Mentorszervezetként segítjük más vállalatok családbarát stratégiájának kialakítását.”

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció