Megjelentek az ESET otthoni term√©keinek √ļj verzi√≥i

Az eddigiekhez hasonlóan az ESET idén is megjelentette otthoni termékei, az ESET NOD32 Antivirus, az ESET Internet Security és az ESET Smart Security Premium legfrissebb verzióit, amelyek többek között még hatékonyabb antivírus megoldásokat, továbbfejlesztett IoT-védelmet és további új funkciókat kínálnak a felhasználók számára. 

Az ESET antivírus termékei, melyek már számos teszten bizonyítottak, védelmet biztosítanak a folyamatosan az online térben tartózkodó eszközök számára is.

 

Az elŇĎrejelzések szerint 2025-re több mint 75 milliárd hálózatra csatlakoztatott eszköz lesz világszerte - az intelligens otthoni eszközöktŇĎl kezdve az e-egészségügyi berendezésekig -, amely kiberbiztonsági szempontból valós veszélyt jelent. Ahogy egyre több eszköz jelenik meg az online térben, a megosztott személyes és bizalmas adatok mennyiségével együtt a hálózatokba való belépési pontok száma is növekszik, ezzel több lehetŇĎséget és sebezhetŇĎséget biztosítva a rosszindulatú felhasználók számára a hálózati támadásokhoz.

 

"A hackerek már jelenleg is kihasználják az internetre kapcsolt eszközök sérülékenységeit, amelyek száma a jövŇĎben csak növekedni fog, ezért a felhasználók nem engedhetik meg maguknak, hogy figyelmen kívül hagyják a biztonsági intézkedéseket. Az ESET otthoni termékeinek felhasználói, az IoT védelem segítségével biztosíthatják routerük és az ehhez kapcsolódó okoseszközeik védelmét, így biztonságban tudhatják ŇĎket az online fenyegetésekkel szemben” - mondta Béres Péter, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. IT vezetŇĎje.

 

Az ESET az eddigiekhez hasonlóan továbbra is három otthoni programot biztosít a Windows felhasználók számára. 

 

A felhasználók választhatják az ESET NOD32 Antivirus védelmét, a magasabb szintŇĪ védelmet biztosító ESET Internet Security programot, illetve a legfejlettebb védelmi funkciókat nyújtó ESET Smart Security Premium megoldást.

 

Az ESET gépi tanuláson és három évtized tapasztalatán alapuló védelmi megoldásai észrevétlenül futnak a számítógépeken, emellett rendkívül gyors szkennelést biztosítanak a felhasználók számára anélkül, hogy befolyásolnák az operációs rendszer mŇĪködését vagy a felhasználói élményt.

 

"Termékeinket azért hoztuk létre, hogy hatékonyan és észrevétlenül védhessük meg felhasználóinkat és megmutassuk, hogy a kiberbiztonság többszintŇĪ megközelítése, hogyan képes felvenni a küzdelmet a legkeményebb fenyegetésekkel szemben is" – tette hozzá Béres Péter.

 

 

Az ESET otthoni termékei legújabb verzióinak legfontosabb újdonságai: 

Biztonsági jelentés funkció – Továbbfejlesztve 

A továbbfejlesztett biztonsági jelentés funkció segítségével figyelemmel kísérhetŇĎk a különbözŇĎ védelmi modulok statisztikai adatai, elérhetŇĎk az elmúlt 30 nap különbözŇĎ statisztikái. Ezen adatok megmutatják például a webvédelem és a szülŇĎi felügyelet által letiltott weboldalak, az észlelt és blokkolt kéretlen alkalmazások számát, a webkamerához való hozzáféréseket és még további számos, hasznos információt. Öt elŇĎre beállított elem közül lehet választani a megadott prioritások alapján, és betekinthetünk olyan funkciók mŇĪködésébe is, mint például az Adattitkosítás, a Password Manager, a Lopásvédelem vagy a SzülŇĎi felügyelet. 

 

Még gyorsabb és egyszerŇĪbb telepítés 

A folyamat optimalizálásával a telepítési idŇĎ akár 40 százaléka is megtakarítható, így a legújabb ESET termékek telepítése már csak néhány másodpercet vesz igénybe.

 

Összekapcsolt otthon felügyelete

A továbbfejlesztett Összekapcsolt otthon felügyelete segítségével tesztelhetjük az otthoni routerünket és a hozzá csatlakoztatott okos eszközöket, olyan sérülékenységek után kutatva, mint például gyenge vagy alapértelmezett jelszavak, különbözŇĎ port sebezhetŇĎségek, ismert firmware-sérülékenységekés rosszindulatú domain nevek. A funkció ezen felismert hibákra megoldási javaslatokat is nyújt.

 

Középpontban az adatvédelem - A GDPR rendelkezéseinek megfelelŇĎen Az ESET otthoni termékeinek 2019-es verziói az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelŇĎen kerültek kialakításra.

 

Az ESET legújabb megoldásairól további információt az ESET weboldalán olvashat.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció