A Cellum felker√ľlt az APAC Business Headlines magazin toplist√°j√°ra

A vállalati vezetŇĎket és egyéb technológiai döntéshozókat összekötŇĎ magazin, az APAC Business Headlines a legújabb kiadásában beválasztotta Magyarország piacvezetŇĎ mobiltárca-szolgáltatóját, a Cellumot a 10 leggyorsabban növekvŇĎ fizetésimegoldás-szolgáltató közé, akire érdemes figyelni. A Cellum 2014 óta van jelen a délkelet-ázsiai térségben.

A magazin friss kiadása sorra veszi a fizetési szektor meghatározó szereplŇĎit, és megvizsgálja azt is, hogyan váltak érett vállalatokká különleges szaktudásuk, megfontolt stratégiájuk és innovatív termékeik segítségével. A Cellum abban a megtiszteltetésben részesült, hogy elismerték ilyen kulcsszereplŇĎként. A magyar cég már egy ideje a magazin látókörében volt, idén pedig bizonyította, hogy a térség legkülönbözŇĎbb méretŇĪ és profilú vállalatai számára megbízható partnerként képes rendkívül innovatív szolgáltatásokat nyújtani.

 

„A Cellumnak nagyratörŇĎ tervei vannak a délkelet-ázsiai térségben, és nagy örömünkre szolgál, hogy a több évnyi erŇĎfeszítéseinket elismerték. Az APAC Business Headlines remek felületet biztosított számunkra, hogy megosszuk a történetünket és bemutassuk, miben vagyunk jobbak, egyedibbek a versenytársainknál.” – mondta Kóka János, a Cellum Csoport vezérigazgatója.

 

„A Cellum története inspiráló és mintául szolgálhat más válllalatok számára is.” – mondta Mark Tong, az APAC Business Headlines fŇĎszerkesztŇĎje. „A szerkesztŇĎségünk nemcsak a szolgáltatásaik alapján választotta ki a listában szereplŇĎ cégeket, hanem figyelembe vettük a képességüket is, hogy újfajta felhasználói élményt nyújtsanak ügyfeleik számára.” – tette hozzá Rin Kachui, az APAC Business Headlines vezetŇĎ szerkesztŇĎje.

 

Az APAC Business Headlines aktuális száma elérhetŇĎ online a következŇĎ linken: https://www.apacbusinessheadlines.com/digitalmag/apac_payments.html

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció