2018 harmadik negyedévében is kivåló eredmények a UPC Magyarorszågnål

Kiváló teljesítményrƑl és 5,5%-os árbevétel-növekedésrƑl számolt be a UPC Magyarország 2018 harmadik negyedévében. A teljes üzleti évre kiható kitƱnƑ eredmények elsƑsorban a dinamikusan fejlƑdƑ üzleti- és mobil szolgáltatásoknak és az erƑteljes hálózatfejlesztési tevékenységnek köszönhetƑk. Folyamatos beruházási tevékenységének keretében, saját és állami forrásokból – a Szupergyors Internet Program részeként – a UPC már megkezdte korszerƱ hálózatainak átadását a monori körzetben. 

A szeptemberben megújított Happy Home csomagajánlatok és az újonnan bevezetett Wifi Power Pack rendszer is hozzájárultak a cég jó teljesítményéhez.

 

2018 harmadik negyedévének legfontosabb üzleti eredményei:* 

  • A lakossági és üzleti elƑfizetƑk száma 23 000-rel növekedett 2017 harmadik negyedévéhez képest, és elérte a 865 000-et.
  • Az elƑfizetések összesített száma – beleértve a mobil elƑfizetéseket is – meghaladta a 2 146 600-at, amely egyéves viszonylatban 120 700-as növekedést jelent.
  • JelentƑs növekedés volt az elƑfizetések számában az elmúlt egy év alatt. A nagysebességƱ internet elƑfizetések száma 33 200-zal növekedett, és így elérte a 688 200-at, miközben a digitális és analóg televízió elƑfizetések száma is 689 600-ra bƑvült, ami 12 000-rel több, mint az elƑzƑ év azonos idƑszakában.
  • A fix-mobil konvergencia terén is erƑteljes teljesítményt produkált a UPC; a mobil elƑfizetések száma meghaladta a 103 000-et, ami 21 900-as növekedés 2017 harmadik negyedéve óta.
  • A UPC 2018 szeptember végéig 12 milliárd forint értékben végzett beruházásokat szolgáltatási területén, illetve terjesztette ki szolgáltatásait újabb településekre. Monor, Dabas és Gyál körzetében megkezdƑdött a korszerƱ szélessávú hálózat átadása, amely részben saját, részben állami forrásokból valósul meg. A Szupergyors Internet Program részeként kiépítésre kerülƑ 14 település felében már év végéig elérhetƑvé válnak a UPC új szolgáltatásai.
  • A UPC szolgáltatásai országszerte már 1 816 600 háztartásban érhetƑk el; ez 52 200-zal több, mint egy évvel korábban.

 

Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és a UPC Lengyelország vezérigazgatója:

“2018 harmadik negyedévében tovább fejlesztettük Happy Home csomagajánlatainkat: megnöveltük a belépƑ internetsebességet, kiszélesítettük a tévécsatorna-kínálatot és elindítottuk az integrált Wifi Power Pack rendszert. Ezzel még nagyszerƱbb és megbízhatóbb szolgáltatásélményt kínálunk ügyfeleinknek, és a család minden tagja élvezheti innovatív megoldásainkat – több képernyƑn, stabil netkapcsolattal, a pincétƑl a padlásig. Folyamatos beruházásainkkal arra törekszünk, hogy kiemelkedƑ minƑséget biztosítsunk egy erƑsen kiélezett piaci versenyben. Ennek érdekében még több lakossági és üzleti ügyfelünk számára tesszük elérhetƑvé szupergyors szélessávú hálózatunkat és innovatív szolgáltatásainkat.”

 

Több mint 2,15 millió elƑfizetés és 865 000 ügyfél 2018 harmadik negyedévében:

 

_____________________

* A felsorolt eredmények tartalmazzák az olyan, nem organikus szervezeti változások hatásait is, mint a felvásárlások. Ezzel kapcsolatban további információkat talál a Liberty Global hivatalos közleményeiben.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł